Bachelor Games

Deze Bachelor Games zijn zowel voor vrouwen als mannen te boeken, 2 uur lang erotisch spelplezier waar de vrijgezel in het middelpunt staat van alle opdrachten.

Wat gaan we doen?

U wordt ontvangen door de gastvrouw, heer na een korte introductie gaat u aan de slag. Er komen verschillende erotisch spel elementen en quiz vragen voorbij, daarnaast word de vrijgezel flink op de proef gesteld. Jullie gastheer /-dame weet goed waar ze mee bezig is, om de temperatuur flink te doen stijgen.

Wat zit erbij?

– Ontvangst
– Gastheer /-dame waarmee jullie letterlijk en figuurlijk mee aan de slag gaan.
– Materiaal wat er voor nodig.

Voorwaarden

De prijs van 32.50  is in de combi-deal, een losse workshop boeken kost 37.50pp

Let op! Omdat er alcohol geschonken en geproefd gaat worden, dient iedere deelnemer boven de 18 jaar te zijn. Bij twijfel kan er naar een legitimatiebewijs gevraagd worden. Indien er geen geldig legitimatiebewijs getoond kan worden bij twijfel, dan kan de betreffende deelnemer niet deelnemen! Zorg er dus voor dat iedereen zijn/haar legitimatiebewijs bij zich heeft om teleurstellingen te voorkomen.

Extra advies

Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze tafelbarbecue te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50eu per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vleessoorten en vis.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

2uur activiteit

Beleving

Ideaal voor vrijgezellen

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.