Gloednieuw Diner Spel!
Kom erachter wie de echte baas van de tafel is! Wie zou er aan het roer moeten staan van de groep? Wie is de beste all-rounder? Met dit spel kom je daarachter en kun je tegelijkertijd gezellig eten!

Wat gaan we doen?
Tijdens het diner worden jullie getest op een aantal belangrijke skills. Het spel heeft meerdere rondes waarin wordt gekeken naar algemene kennis, onzin feiten, behendigheid en groepskennis. Iedereen heeft zijn favoriet, maar wie heeft bij het dessert de meeste punten behaald en gaat naar huis als ‘De Kapitein’?

De verschillende rondes worden begeleid door de quizmaster. De quizmaster legt alle onderdelen uit en is ook de scheidsrechter tijdens het spel. Je kan natuurlijk altijd proberen de quizmaster om te kopen, maar of dit lukt is een ander verhaal.

Bereid je voor op de meest uiteenlopende opdrachten tijdens een fantastisch diner. Op het einde krijgt de winnaar een prijs.

Wat zit erbij?
– Ontvangst
– 2 uur lang Onbeperkt Tafel BBQ met diner spel
– Quizmaster
– Prijs voor de winnaar
– Locatie

Prijs
– 52,50 per persoon

Voorwaarden
Het spel is te boeken vanaf 8 personen.

Overige pluspunten
De locatie is in het centrum van Breda en is gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2 euro. Dit is vooral handig, als u na het spel het nachtleven wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Combi-deal Tip
Wanneer je je activiteit combineert met eten en/of drinken, dan krijg je korting op het hele pakket. Zo kan je, bij ons, je hele dag voordeliger boeken.

Kijk bij de Combi Deals en stel je eigen dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 8 personen

2 uur activiteit

Activiteit Binnen

Ideaal voor Groepen

Anderen bekeken ook

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.