Gloednieuw Diner Spel!
Kom er achter wie de echte baas van de tafel is! Wie zou er aan het roer moeten staan van de groep? Wie is de beste all-rounder? Met dit spel kom je daar achter en kun je tegelijkertijd gezellig eten!

Wat gaan we doen?
Tijdens het diner worden jullie getest op een aantal belangrijke skills. Het spel heeft meerdere rondes waarin wordt gekeken naar algemene kennis, onzin feiten, behendigheid en groepskennis. Iedereen heeft zijn favoriet, maar wie heeft bij het dessert de meeste punten behaald en gaat naar huis als ‘De Kapitein’?

De verschillende rondes worden begeleid door de quizmaster. De quizmaster legt alle onderdelen uit en is ook de scheidsrechter tijdens het spel. Je kan natuurlijk altijd proberen de quizmaster om te kopen, maar of dit lukt is een ander verhaal.

Bereid je voor op de meest uiteenlopende opdrachten tijdens een fantastisch diner. Op het einde krijgt de winnaar een prijs.

Wat zit erbij?
– Ontvangst
– 2 uur lang Onbeperkt Tafel BBQ met diner spel
– Quizmaster
– Prijs voor de winnaar
– Locatie

Voorwaarden
Te boeken vanaf 8 personen.

De huisregels van de locatie blijven ten alle tijden van kracht.

Let op! Iedere deelnemer die alcohol consumeert tijdens het spel dient 18 jaar of ouder te zijn.  Bij twijfel kan er naar een legitimatiebewijs gevraagd worden. Geen legitimatie, geen alcohol. Zorg er dus voor dat iedereen zijn/haar legitimatiebewijs bij zich heeft om teleurstellingen te voorkomen.

Overige pluspunten

De locatie is in het centrum van Breda en is gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2 euro. Dit is vooral handig, als u na het spel het nachtleven wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Extra Advies
Kijk bij Combi Deals naar de mogelijkheden voor extra kortingen en stel zelf jullie onvergetelijke dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 8 personen

2 uur activiteit

Activiteit Binnen

Ideaal voor Groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.