Kidnapping the bacherlor

Ja, je leest het goed. Naast het organiseren van gezellige feestjes hebben wij ook contacten in de kidnapbusiness. Verras het vrijgezel op de grote dag met de schrik van zijn leven.

De vrijgezel word na de stad gelokt door een goeie smoes waarna hij ontvoert word voor zijn vrijgezellen dag.

Wat gaan we doen?

Na een korte briefing met de acteurs en jullie als medeplichtigen zullen we het naar de stad gelokte vrijgezel kidnappen en opsluiten in een Russische martelkamer. Gelukkig maar dat het vrijgezel goede vrienden heeft die hem komen redden van de ondergang, waarna jullie dag gaat beginnen.

Een echte kidnapping van een persoon is natuurlijk bij wet verboden. Vanwege dit kleine juridische puntje en de veiligheid van onze acteurs zijn er een aantal randvoorwaarden opgesteld. Lees deze goed door hieronder bij het kopje “Reglement voor veiligheid”.

Kidnapping the bacherlor betekent dan ook precies wat het zegt. Kidnapping the bacherlor is een geweldige ervaring vol spektakel waar nog lang over nagesproken zal worden, zonder dat er echt gevaar dreigt. De spanning zal zeker hoog oplopen, maar de kidnap verloopt op ludieke wijze zonder echte wapens. Tijdens de kidnap zal worden ingespeeld op alle zintuigen van het vrijgezel door middel van vernuftige illusies en technieken.

De Kidnapping the bacherlor is uniek in Nederland en is een beleving die minstens zo memorabel is als een echte kidnap, maar dan zonder de gebruikelijke nadelen.

Wat zit erbij?
– Ontvangst met korte briefing met de acteurs
– Materiaal
– Professionele acteurs
– Tijd om foto’s / filmpjes te maken
– De 250euro is een Totaal prijs
– Tegen meerprijs van 200euro stripper of stripster die hem komt verlossen.  

Reglement voor veiligheid

Een echte kidnapping van een persoon is natuurlijk bij wet verboden. Vanwege dit kleine juridische puntje en de veiligheid van onze acteurs zijn er een aantal randvoorwaarden opgesteld. Lees deze goed hieronder de algemene voorwaardes.

Kennis

Het vrijgezel zal een mysterieus telefoontje ontvangen waar hij een stopwoord krijgt, Ondanks dat het vrijgezel weet wat het woord is weet hij natuurlijk niet wat er gaat gebeuren.

Stopwoord

Tijdens het telefoongesprek krijgt het vrijgezel een stopwoord. Indien deze uitgesproken wordt door het vrijgezel zullen alle acteurs direct stoppen met acteren. Alleen op verzoek van het vrijgezel zal de kidnap daarna verder gaan. Wanneer de kidnap vroegtijdig gestopt wordt zal er geen restitutie van het reeds betaalde bedrag plaats vinden.

Gezondheid en fobieën

Tijdens de kidnapping zal gebruik worden gemaakt van stroboscope flitsen / rookmachines / oogbedekking en bondage met klitteband. Indien het vrijgezel op enige manier hier last van kan krijgen vanwege bijvoorbeeld epilepsie, dient dit voor de ontvoering duidelijk gemaakt te worden aan de begeleider/acteurs.

Lichamelijk contact

Lichamelijk contact zal alleen met goedkeuring van het vrijgezel plaats vinden aan de handen en/of schouders. Dit is puur om het geblinddoekte vrijgezel veilig te begeleiden naar een andere locatie. Wij willen aan jullie dan ook nadrukkelijk vragen deze regel te accepteren zodat we de ervaring voor het vrijgezel zo prettig mogelijk kunnen houden.

Plezier vs Angst

Het is absoluut niet de bedoeling om het vrijgezel te traumatiseren. Hier houden wij dan ook ten alle tijden rekening mee. Wanneer wij merken dat het vrijgezel het niet leuk vindt zullen wij per direct stoppen met acteren.

Marteling

De marteling zoals beschreven in de tekst betreft een audio illusie en special effect technieken die niet echt zijn. Behoud van ledematen is gegarandeerd.

Locatie en route

De Kidnapping speelt zich af in het centrum van Breda.

Kleding

Speciale kleding is niet vereist. Bij het dragen van een bivakmuts ben je verplicht om een boa om te doen in combinatie met een waterpistool. Dit om te voorkomen dat de politie gebeld wordt door passanten

Extra advies

Mocht je de vrijgezel erna willen verrassen door zijn redder, kunnen jullie natuurlijk een stripster of stripper boeken a 200euro (kostuum politie)

Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze tafelbarbecue te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50eu per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vleessoorten en vis.

 

 

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


6personen

1.5uur Briefing + Kidnapping

Geweldig verrassings effect

250euro totaal

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.