Wij bieden ook workshops voor verschillende dansstijlen. De workshops zijn zowel voor beginners als gevorderden goed te volgen. Het is daarom erg geschikt voor een vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje, verjaardagsfeest of als activiteit met je studentenvereniging.

De verschillende dansstijlen
Cheerleading
Cheerleading is vooral bekend van het American football. Daar entertainen mooie dames in cheerleaderpakjes het publiek met pompoms en acrobatische danspassen. In de workshop cheerleading krijgen jullie de kans om te ervaren hoe het is om een cheerleader te zijn. Jullie leren een mooie choreografie met strakke bewegingen. Het zwaaien met pompoms draagt bij aan jullie show! Het plezier zal er vanaf stralen!

Twerking
De dansstijl “twerk” is helemaal hot! Je ziet het in de nieuwste videoclips veelvuldig terugkomen. Schuddende billen en heupbewegingen op de maat van de muziek. Tijdens de workshop twerk leren wij jullie deze bewegingen ook maken. Het is niet alleen fun, maar ook nog eens gezond. Door de intensiteit van de bewegingen verbrand je ook nog eens calorieën!

Buikdansen
Buikdansen of belly dance is de workshop om je even in Oosterse sferen te wanen. Een ultieme beleving, waarin jullie de mooiste buikdansbewegingen maken. Je gaat helemaal op in oosterse sferen met de kleding, muziek en de dans. Met een enthousiaste workshop docent die je alles leert met veel plezier. Ontdek je persoonlijke expressie door te dansen vanuit je buik, borst en bekken.

Salsa
Een gezellige, zomerse workshop vol passie en muziek! De passie straalt ervan af wanneer jullie beginnen te dansen met op de achtergrond Latijns Amerikaanse muziek. Je hoeft geen ervaren danser te zijn om deel te kunnen nemen aan de workshop. Wij zorgen ervoor dat jullie de pasjes onder de knie krijgen!

Bachata
De Dominicaanse partnerdans Bachata wordt gedanst over de hele wereld en kan nu ook bij ons als workshop gevolgd worden! Samen met je danspartner beweeg je los van elkaar met alleen de handen aan elkaar vast. Er zijn geen strakke regels bij deze dans, als je maar lekker met je heupen meebeweegt en ingaat op het ritme van je danspartner. De dans wordt uitgevoerd op zomerse Latijns-Amerikaanse muziek.

Disco dansen
Oude discotijden herbeleven tijdens de workshop Disco Dance. Trek je discokleding aan want het dak gaat ervan af! Wij leren jullie de leukste discomoves zoals de “Groovy One-Two” , “The Bus Stop” en “Do the Hustle”. Dit alles onder de opzwepende discomuziek van de jaren 70 / 80 / 90 en van nu. Ideaal voor groepen die zin hebben in een spetterend discofeest en van dansen houden.

Gogo dancing
Je leert hoe het is om in de spotlight te staan en te dansen als een Go Go danser. Uitstraling, zelfvertrouwen, het dansen, kleding, make up, alle elementen komen aan bod om te ervaren hoe het is om als een Go Go danser te stralen in een club of op een groot evenement.

Rock & Roll
De “Rock & Roll workshop” laat iedereen swingen op de muziek van rock & roll tijd, doe de jive, twist en boogiewoogie. Tijdens de workshop Rock & Roll leer je de Rock & Roll pasjes en swing je samen met de groep. Swing mee op de muziek van grote Rock & Roll artiesten als Elvis Presley, Little Richard, the Beatles etc.

*De workshops voor Paaldansen en Linedancing staan op aparte pagina’s.

Wat gaan we doen?

Eerst wordt u ontvangen door het personeel en voorgesteld aan de instructeur van de workshop. Dan kunnen jullie beginnen met het programma:

– Ontvangst met een welkomstdrankje
– Warming up: Opwarmen van de spieren onder begeleiding van leuke swingende muziek
– Eerste ronde: Aanleren van poses en het losmaken van de rug en heupen om zo de eerste choreografie te doen
– Korte pauze: Mogelijkheid tot een drankje en even bijkomen
– Tweede ronde: Aanleren van de volgende choreografie
– De groep gaat de choreografie uitvoeren die aangeleerd is
– Fotomoment: Moment voor het maken van foto’s van de aangeleerd oefeningen
– Cooling Down

Wat zit er bij?
– Zaal en kleedkamers
– Mogelijkheid om te douchen (graag aangeven bij het reserveren)
– Drankje tijdens de pauze
– Professionele instructeur
– 1 uur lang training
– Tijd voor foto’s

Zelf meenemen
– Handdoek, sportschoenen voor binnen en sportkleding
– Veel zin voor deze fantastische workshop!

Prijs
– 27,50 euro per persoon (Combi-deal prijs)
– 32,50 euro per persoon (Losse workshop)

Voorwaarden
De workshop is te boeken vanaf 10 personen.
Wanneer je het spel met minder personen wilt boeken, dan zit er een meerprijs per persoon aan verbonden.

Geef bij het boeken van de workshop aan welke dansstijl u zou willen volgen.

Aanwijzingen van de instructeur dienen opgevolgd te worden om kneuzingen of blessures te voorkomen.

Overige pluspunten
De locatie is in het centrum van Breda en is gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2 euro. Dit is vooral handig, als u na het spel het nachtleven wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Combi-deal Tip
Wanneer je je activiteit combineert met eten en/of drinken, dan krijg je korting op het hele pakket. Zo kan je, bij ons, je hele dag voordeliger boeken.

Kijk bij de Combi Deals en stel je eigen dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

1 uur activiteit

Actief Binnen

Ideaal voor Groepen

Anderen bekeken ook

Lipdub (videoclip maken)

5/5 (1)
€30.50,-
p.p.

Paaldans workshop

4.33/5 (3)
€27.50,-
p.p.

Onbeperkt Tafel BBQ’en

4.5/5 (2)
€24.50,-
p.p.