Vrijgezellen deal 

De kosten van de vrijgezellen deal zijn 1 x 75 euro. Hier zit bij inbegrepen:

– Doos flugel met vuurwerk t.w.v. 75 euro
– 1 t-shirt met foto en gewenste korte tekst naar keuze. (Deze foto dient minimaal 1 week van tevoren aangeleverd te worden.)
– Minute of fame op de bar bij de Kapitein Breda door het personeel/DJ
– Cocktail of een halve liter bier voor de vrijgezel

Om de vrijgezel extra in het zonnetje te kunnen zetten op de een na beste dag van hun leven, zo niet de beste, hebben wij een superleuke deal.

Voor 75 euro maken wij in samenwerking met Impressive Drukwerk BV een leuk T-Shirt. Op dit shirt kan een foto geprint worden met een gewenste korte tekst. Bij binnenkomst zullen wij het T-shirt overhandigen aan onze contactpersoon van de dag.

Het personeel zal de vrijgezel uitnodigen om op de bar te komen. Dit doen wij uiteraard niet direct, maar als iedereen goed in de sfeer zit. Eenmaal op de bar zal het personeel een klein dansje doen met de vrijgezel en hem/haar een cocktail of ½ liter bier overhandigen. Uiteraard is het wel de bedoeling dat dit drankje eerst op gaat voordat hij/zij de bar weer af stapt 😉

Groepsdeal

We kunnen ook voor de hele groep foto’s en teksten drukken zodat jullie samen door de stad kunnen lopen als eenheid.  *Minimale afname is 10 stuks

– 10 euro p.p. alleen tekst op de Rug
– 15 euro p.p. Tekst met foto op de Rug

Voorbeeld: 1 x 75euro + (12personenen) 12 x 10euro = 195 Euro totaal

(De foto, tekst en de maten dienen minimaal een week voor het feest aangeleverd te worden. Deze kunnen eventueel ook aan het begin van jullie dag al opgehaald worden.)

 

Mochten er nog meer wensen of ideeën zijn, dan horen wij ze graag en zullen wij kijken of het mogelijk is om die te realiseren!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Voor de Vrijgezel

Minute of fame op de bar

Avontuurlijk

Echt voor vrijgezellenfeestjes

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.