Vrijgezellen deal 

·         De Kosten 1 x75euro 

·      Een Doosflugel met vuurwerk twv 75euro voor de groep

·       1 T-Shirt met foto met een gewenste korte tekst naar keuze. Deze foto dient minimaal 1 week van tevoren worden aangeleverd.

·         Minute of fame op de bar bij De Kapitein Breda door het personeel / DJ 

·         Cocktail of ½ liter bier voor de vrijgezel

 

Om de vrijgezellen extra in het zonnetje te kunnen zetten op de een na beste dag van hun leven, zo niet de beste, hebben wij een superleuke deal.

Voor 75euro maken wij in samenwerking met Impressive Drukwerk BV een leuk T-Shirt. Op dit shirt kan een foto geprint worden met een gewenste korte tekst. Bij binnenkomst zullen wij het T-shirt overhandigen aan onze contactpersoon van deze dag.

 

Het personeel zal de vrijgezel uitnodigen om op de bar te komen, dit doen wij uiteraard niet direct, maar als iedereen goed in de sfeer zit. Eenmaal op de bar zal het personeel een klein dansje doen met de vrijgezel en een cocktail of ½ liter bier overhandigen. Uiteraard is het wel de bedoeling dat dit drankje eerst op gaat voordat hij/zij de bar weer af stapt 😉.

Groeps Deal :

We kunnen ook voor de hele groep foto’s en testen drukken zodat jullie samen door de stad kunnen lopen als eenheid.  *Minimale afnamen 10stuks

  • 10euro pp alleen tekst op de Rug  
  • 15euro pp Tekst met foto op de Rug

voorbeeld: 1x 75euro + (12personenen) 12x 10euro = 195 Euro totaal

(deze foto en tekst dient minimaal een week voor aanvang aanwezig te zijn plus de maten, dit kan ook wel eventueel eerder worden opgehaald begin van jullie dag bijvoorbeeld)

 

Mochten er nog meer wensen of ideeën zijn, dan horen wij ze graag en kunnen wij kijken of het mogelijk is om te realiseren!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


voor de Vrijgezel

Minute of fame op de bar

Avontuurlijk

Echt voor vrijgezellengroepen

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.