Willen jullie een onvergetelijke dag?

Willen jullie een onvergetelijke dag vol met échte vrouwen dingen? Boek dan DEZE 2.5 uur durende workshop!

Striptease, Burlesque, Paaldansen of Piemels Versieren gecombineerd met een leuke Pub-Quiz.

Wat gaan we doen?

In een Bar, midden in Breda, kunnen jullie één van de volgende activiteiten kiezen; Workshop Striptease, Workshop Burlesque, Workshop Paaldansen of een middagje Piemels Versieren.  Na de activiteit volgt er een quiz met meerdere rondes waarvan elke ronde er gegarandeerd voor zorgt dat de tranen van het lachen over de wangen rollen. Ook met de quiz kan je het zo gek maken als je zelf wilt.

Jullie kiezen vooraf 1 workshop en 1 quiz zodat wij alles goed voor kunnen bereiden. Hier is keuze uit:

Quiz

– Vrijgezellen quiz:    Een quiz met verschillende categorieën van seksueel getint                                               tot de gekste weetjes.

– Seks quiz:                 Een quiz vol met de meest vunzige vragen en spannende                                                     categorieën

Activiteit

– Striptease Workshop:        Word een stripster voor 1 dag.

– Burlesque Workshop:       Waan je voor 1 dag in Moulin Rouge.

– Workshop Paaldansen:     Altijd wel eens een kunstje willen doen aan de paal?

– Workshop Piemel versieren:    Maak jij je eigen droom piemel?

Striptease Workshop
In de gezelligste kroeg in het centrum van Breda staat een middag vol gelach voor jullie klaar en staan jullie volledig in de spotlight.

Bij de workshop wordt rekening gehouden met het feit dat het voor sommige van jullie eventueel de eerste kennismaking is met striptease. De danslerares loopt met u stap voor stap alle technieken door en laat ook ruimte voor de nodige humor. Tijdens de workshop zal de lerares vertellen over haar ervaring met het striptease vak en ter afsluiting een demonstratie geven. Over de gehele workshop hangt een relaxte ongedwongen sfeer om je de vrijheid te geven om het zo gek te maken als jullie zelf willen.  Tijdens de workshop komt er geen naakt aan te pas want het strippen wordt met extra lingerie, blouse en jasje over de eigen kleding aan geoefend.

Wat heb je nodig?
– Extra setje Lingerie
– Blouse met knoopjes (lange mouwen)
– Jasje, colbertje of een vestje.

Wat leer je?
– Striptease van een professional
– Sensuele technieken
– Dansen op het ritme
– Een complete Show

Burlesque Workshop
Waan je voor 1 dag in Moulin Rouge en laat je stoutste dromen uitkomen! Burlesque in een theater dansstijl die haar populariteit dankt aan de jaren 50. De klassieke Burlesque show is een smaakvolle striptease. Met de workshop Burlesque wordt je een showgirl en leer je de kunst van verleiding met een knipoog. De danslerares heeft ervaring met het geven van echte Burlesque shows en weet alle kneepjes van het vak. Accessoires worden voorzien door de danslerares om helemaal in de Burlesque sfeer te komen.

Paaldansen
Tijdens de workshop paaldansen leer je verschillende basis draaien aan de paal, gevorderde technieken en dansbewegingen om de draaien en paaltechnieken op een mooie manier met elkaar te kunnen combineren. Als je wilt, dan oefenen we ook met ondersteboven in de paal te hangen. Jullie leren een paaldans performance op muziek. Aan het einde van de workshop geeft de docente een speciale paaldans demonstratie.

Piemel Versieren
Een gezellige middag waarbij iedereen zijn eigen piemel krijgt om te versieren. De maat mag je zelf kiezen. Deze workshop zorgt altijd voor veel gelach en brengt de raarste verhalen naar boven. Weet jij precies hoe jouw droompiemel eruit ziet? Dan is deze workshop perfect!

Voorwaarden
De prijs voor een losse workshop is 42.50 euro, maar boek je hem in een combi-deal, krijg je nog extra korting op het totaal pakket!

Let op! Omdat er alcohol geschonken en geproefd gaat worden, dient iedere deelnemer boven de 18 jaar te zijn. Bij twijfel kan er naar een legitimatiebewijs gevraagd worden. Als er geen geldig legitimatiebewijs getoond kan worden bij twijfel, dan kan de betreffende deelnemer niet deelnemen! Zorg er dus voor dat iedereen zijn/haar legitimatiebewijs bij zich heeft om teleurstellingen te voorkomen.

Extra advies
Hebben jullie nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze Onbeperkt Tafel-BBQ te nemen. Je kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten.

Kijk bij Combi Deals naar de mogelijkheden voor extra kortingen en stel zelf jullie onvergetelijke dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

2.5 uur activiteit

Avontuurlijk

Echt voor vrouwen

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.