Willen jullie een onvergetelijke dag?

Willen jullie een onvergetelijke dag met vol echte mannen dingen zoals activiteiten van een drankspel tot striptease? Boek dan DEZE workshop!

Wat gaan we doen?

In een Bar, midden in Breda gaan jullie met elkaar de strijd aan op de manier die het beste bij jullie past met keuze in meerdere activiteiten zoals: Bierpong, rodeo stier rijden of een bootcamp, na de activiteit volgt er een quiz met meerdere rondes waarvan elke ronde er gegarandeerd voor zorgt dat de tranen van het lachen over de wangen rollen. Ook met de quiz kan je het zo gek maken als je zelf wilt, hier is keuze uit:
– 1 Voetbal quiz:            Gevuld met de leukste weetjes uit de voetbalwereld

– 2 Vrijgezellen quiz:    Een quiz met verschillende categorieën van seksueel getint                                                 tot de gekste weetjes.

– 3 Seks quiz:                  Een quiz vol met de meest vunzige vragen en spannende                                                    categorieën

De workshop voor echte mannen:

De meer voor mannen workshop is een goed gevuld programma van 2 uur. Na de activiteit is er een korte pauze. Daarna gaan jullie verder met de Quiz onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de workshop is de bar continu geopend en er zijn meerdere drank arrangementen beschikbaar. Ook is er behalve de standaard aangeboden borrelzoutjes de mogelijkheid om een bittergarnituur te bestellen.

 

Wat zijn de kosten en wat krijgen we ervoor?
De standaard kosten voor optie A en B zijn  €30,00 hier zit een welkomst drankje inbegrepen en staan er borrelzoutjes op tafel.
Optie C kost 35,00 en ook hier wordt er een welkomst drankje met borrelzoutjes aangeboden. Alleen optie C geeft de mogelijkheid tot uitbreiden met een striptease! (a 150Euro)

A Bierpong Tournooi + Quiz                                           = 30euro

B Rodeo Rijden           + Quiz                                           = 30euro

C Bootcamp                 + Quiz     * Echte Aanrader   = 35euro

*Bij de aanvraag kan je doorgeven welke combinatie jullie het liefst willen doen.

*Als je wilt dat de gene die de workshop geeft op het laatst nog gaat strippen kan dat. de kosten hiervoor zijn nu 130euro plaats van 170euro dit kan alleen bij optie C de Bootcamp. (dit is tenslotte omdat ze toch al is.) Let wel op, dit moet van te voren worden door gegeven…..

Wat zit erbij?
– Ontvangst
– Professionele begeleiding
– Een hapje
– Een drankje
– Alle materiaal dat nodig is (je hoeft niks mee te nemen)

Bierpong toernooi:
Dit is een toernooi waarvan elk team bestaat uit 2 personen hier zit 4 bier per team inbegrepen voor de eerste ronde. (extra bier is gewoon te bestellen bij de bar) het toernooi duurt tot het laatste team is uitgeschakeld.

Bootcamp:
De Bootcamp is een hilarische activiteit gegeven door een sexy instructrice geheel in passende outfit. Het begint met een korte warming-up waarna jullie een met z’n alle een komische paaldans workshop gaan doen. Deze activiteit is de ideale manier om de vrijgezel te verrassen en geeft jullie een ervaring die je zeker nooit meer vergeet.

Rodeo stier:
Durven jullie het aan? Deze activiteit bestaat uit een wild ritje op de mechanische stier van Coyote Breda elk ritje duurt 2 minuten. De personen die het volhouden gaan naar de finale ronde die in de avond plaatsvindt +/- half 12. Hou je het dan weer vol dan win je een meter bier of een fles wijn!!!

 

Voorwaarden
De prijs van 45euro is een losse workshop, boek je hem in combi-deal krijg je nog extra korting op het totaal pakket!

Let op! Omdat er alcohol geschonken en geproefd gaat worden, dient iedere deelnemer boven de 18 jaar te zijn. Bij twijfel kan er naar een legitimatiebewijs gevraagd worden. Indien er geen geldig legitimatiebewijs getoond kan worden bij twijfel, dan kan de betreffende deelnemer niet deelnemen! Zorg er dus voor dat iedereen zijn/haar legitimatiebewijs bij zich heeft om teleurstellingen te voorkomen.

Extra advies
Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze Onbeperkt Tafel-BBQ te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 27,50eu per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vleessoorten en vis

Kijk bij combi deals voor extra kortingen en stel zelf je eigen dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


min 10 Personen

2uur activiteit

Actief Binnen

Echt voor mannen

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.