Willen jullie een onvergetelijke dag?

Willen jullie een onvergetelijke dag vol met échte mannen dingen zoals een drankspel of een striptease? Boek dan DEZE workshop!

Wat gaan we doen?

In een bar midden in Breda gaan jullie met elkaar de strijd aan op de manier die het beste bij jullie past. Met keuze uit meerdere activiteiten zoals: Bierpong, rodeo stier rijden of een bootcamp. Na de activiteit volgt er een quiz met meerdere rondes waarvan elke ronde er gegarandeerd voor zorgt dat de tranen van het lachen over de wangen rollen.

Jullie kiezen vooraf 1 workshop en 1 quiz zodat wij alles goed voor kunnen bereiden. Hier is keuze uit:

– Voetbal quiz:            Gevuld met de leukste weetjes uit de voetbalwereld

– Vrijgezellen quiz:    Een quiz met verschillende categorieën van seksueel getint                                                 tot de gekste weetjes.

– Seks quiz:                  Een quiz vol met de meest vunzige vragen en spannende                                                    categorieën

De workshop voor echte mannen:

De meer voor mannen workshop is een goed gevuld programma van 2 uur. Na de activiteit is er een korte pauze. Daarna gaan jullie verder met de Quiz onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de workshop is de bar continu geopend en er zijn meerdere drank arrangementen beschikbaar. Ook is er behalve de standaard aangeboden borrelzoutjes de mogelijkheid om een bittergarnituur te bestellen.

Wat zijn de kosten en wat krijgen we ervoor?
De standaard kosten voor optie A en B zijn  €30,00 hier zit een welkomst drankje inbegrepen en staan er borrelzoutjes op tafel.
Optie C kost €35,00 en ook hier wordt er een welkomst drankje met borrelzoutjes aangeboden. Alleen optie C geeft de mogelijkheid tot uitbreiden met een striptease!

A Bierpong Tournooi + Quiz                                           = 30 euro

B Rodeo Rijden           + Quiz                                           = 30 euro

C Bootcamp                 + Quiz     * Echte Aanrader     =  35 euro

*Bij de aanvraag kan je doorgeven welke combinatie jullie het liefst willen doen.

*Als je wilt dat de gene die de workshop geeft op het laatst nog gaat strippen kan dat. De kosten hiervoor zijn nu 130 euro plaats van 170 euro. Dit kan alleen bij optie C de Bootcamp. (Dit is tenslotte omdat ze er toch al is.) Let wel op, dit moet wel van te voren worden door gegeven.

Wat zit erbij?
– Ontvangst
– Professionele begeleiding
– Een hapje
– Een drankje
– Benodigd materiaal

Bierpong toernooi
Dit is een toernooi waarvan elk team bestaat uit 2 personen. Hierbij zit 4 bier per team inbegrepen voor de eerste ronde (extra bier is gewoon te bestellen bij de bar). Het toernooi duurt tot het laatste team is uitgeschakeld.

Bootcamp
De Bootcamp is een hilarische activiteit gegeven door een sexy instructrice geheel in passende outfit. Het begint met een korte warming-up waarna jullie met z’n allen een komische paaldans workshop gaan doen. Deze activiteit is de ideale manier om de vrijgezel te verrassen en geeft jullie een ervaring die je zeker nooit meer vergeet.

Rodeo stier
Durven jullie het aan? Deze activiteit bestaat uit een wild ritje op de mechanische stier van Coyote Breda.  Elk ritje duurt 2 minuten. De personen die het volhouden gaan naar de finale ronde die in de avond plaatsvindt +/- half 12. Houdt je het dan weer vol, dan win je een meter bier of een fles wijn!!!

 

Prijzen

Bierpong:
– 30,00 euro per persoon (Combi-deal prijs)
– 40,00 euro per persoon (Losse activiteit)

Bootcamp:
– 35,00 euro per persoon (Combi-deal prijs)
– 45,00 euro per persoon (Losse activiteit)

Rodeo Stier:
– 30,00 euro per persoon (Combi-deal prijs)
– 40,00 euro per persoon (Losse activiteit)

Voorwaarden
Het spel is te boeken vanaf 10 personen.
Wanneer je het spel met minder personen wilt boeken, dan zit er een meerprijs per persoon aan verbonden.

Let op! Omdat er alcohol geschonken en geproefd kan gaan worden, dient iedere deelnemer boven de 18 jaar te zijn. Bij twijfel kan er naar een legitimatiebewijs gevraagd worden. Indien er geen geldig legitimatiebewijs getoond wordt, kan deelname geweigerd worden. Zorg er dus voor dat iedereen zijn/haar legitimatiebewijs bij heeft om teleurstellingen te voorkomen!

Combi-deal Tip
Wanneer je je activiteit combineert met eten en/of drinken, dan krijg je korting op het hele pakket. Zo kan je, bij ons, je hele dag voordeliger boeken.

Kijk bij de Combi Deals en stel je eigen dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


min 10 Personen

2uur activiteit

Actief Binnen

Echt voor mannen

Anderen bekeken ook

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.

Spel Pain-Game

4.5/5 (2)
€22.50,-
p.p.

Onbeperkt Tafel BBQ’en

4.5/5 (2)
€24.50,-
p.p.