Voor feesten en partijen kunt u bij ons een zaal huren. U kunt hier verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubileums en bruiloften allemaal vieren. Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met deze arrangementen:
– Een hapje en drankje
– Brunch/diner/high tea/buffet
– Stapavond/compleet verzorgde feestavond
– All-in arrangement

U kunt met ons contact opnemen over uw wensen voor de dag.

Er is ook ruimte voor organisaties om hun eigen commerciële feest te geven.

Locatie

De locatie is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. De zaal kan kleiner of groter gemaakt worden, zodat het voor ieder gezelschap gezellig is.

Er is een podium, een DJ booth en licht en geluid aanwezig. Er is ook een open keuken in de zaal, waar dus gemakkelijk hapjes of hele buffetten vandaan gehaald kunnen worden. De ruimte beschikt eventueel ook over een eigen rookruimte.

De zaal bevindt zich aan de straatkant, dus er kan een bus voor de deur stoppen voor aankomst of vertrek van de gasten. U kunt ook gebruik maken van de parkeerlocaties in de stad (deze kunnen tegen betaling zijn).

De locatie heeft een nachtvergunning voor 7 dagen tot 4 uur ’s nachts, dus er is veel vrijheid voor de tijden van het feest.

Aantal Personen
De zaal is geschikt voor gezelschappen vanaf circa 30 tot 800 personen (afhankelijk van het gekozen arrangement). U kunt bij de reservering van de zaal uw wensen doorgeven.

Licht en geluid
U kunt gebruik maken van onze professionele licht en geluidsinstallatie. Als u een band of DJ laat spelen, dan is dat alleen mogelijk als er via onze installatie gespeeld wordt. Uiteraard kan de band/DJ vooraf een keer komen kijken en/of testen.

Overige pluspunten

De locatie is in het centrum van Breda en is gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2 euro. Dit is vooral handig, als u na het spel het nachtleven wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Voorwaarden

De kosten van het zaalverhuur zijn afhankelijk van het arrangement en het aantal personen waarvoor u de zaal reserveert. U kunt met ons contact opnemen voor meer informatie.

De huisregels van de locatie blijven ten alle tijden van kracht.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


min 10 Personen

min 2 uur

Binnen

Ideaal voor Groepen

Anderen bekeken ook

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.