Voor het vieren van een feest kunt u ook bij ons terecht. U kunt daar uw feest/ verjaardag / bruiloft / jubileum / bedrijfsfeest vieren met een hapje en een drankje, een brunch, een diner, high tea party, buffet, stap avond, band, of compleet verzorgde feestavond of all-in arrangement.

Ook organisaties kunnen de ruimte geven om hun eigen commercieel  feest te geven.

Locatie

De locatie is uitermate geschikt voor zowel kleine als grote groepen we kunnen de zaak snel kleiner en groter maken, door de tafels stoelen banken klap tafels zo dat het voor ieder gezelschap uitermate geschikt is. er is al een podium dj booth licht en geluid aanwezig om voor alle gemakken te voorzien.  we hebben ook een open keuken in deze ruimte waar dus gemakkelijke hapjes of hele buffetten vandaan gehaald kan worden. ze ruimte beschikt  ook over een eigen en eventueel een rookruimte. zo dat u gezelschap dicht bij elkaar kan blijven.  de zaal bevind zich aan de straat kant en der kan gemakkelijk een bus voor de deur stoppen voor aankomst of vertrek van de bezoekers. u kunt ook parkeren zowel gratis als bewaakte betaalde beiden bevinden zich binnen 5 minuten loop afstand. van de locatie. op de locatie is ook een nachtvergunning voor 7 dagen tot 04.00 dus over openingstijden kunnen we alle kanten op.

Aantal

De Zaal is uitermate geschikt voor gezelschappen vanaf circa 30 tot 800 personen (afhankelijk van het gekozen arrangement). U kunt bij een reservering van de Zaal u wensen door geven.

licht en geluid

U kunt geheel gebruik maken van onze professionele licht en geluidsinstallatie. Indien u een band of DJ laat spelen dan is dat alleen mogelijk als er via onze installatie gespeeld wordt. Uiteraard kan de band/Dj vooraf een keer komen kijken/testen.

Overige pluspunten

De locatie is midden in het centrum van Breda, en gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Na het diner is er direct aansluiting op het nachtleven van Breda.
Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2eu. Dit is verstandig, en handig, indien u het nachtleven ook wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Voorwaarden
De huisregels van de locatie blijven ten alle tijden van kracht.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


min 10 Personen

min 2 uur

Beleving Binnen

Echt voor groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.