Onbeperkt Paintball Brabant

Paintballen in Brabant: zoek niet verder! Nergens anders is paintball zo goedkoop. Onbeperkt paintballen betekent geen extra kosten aan verfballetjes of uitrusting. Zeker als je van plan bent om meerdere spellen te doen, ben je bij ons goed uit.

Geniet bijvoorbeeld van 3 uur lang spanning op een schitterend bosrijk terrein. Het Brabantse Baarle-Nassau is dé plek waar u kunt paintballen! Onbeperkt paintballen onder leiding van onze Marshalls. Uitgerust met een camouflage pak, veiligheidsmasker en semi-automatisch geweer gaat u, verdeeld in teams, het bos in. De adrenaline stijgt wanneer je de eerste schoten gelost hoort. Je ziet de tegenstanders naderen. Probeer die nu maar uit te schakelen! Paintballen is niet alleen sensationeel en spannend. Het is uitdagend en gezellig tegelijk. Als je nog twijfelde over jullie teamuitje of vrijgezellenfeest dan zit je bij Aanboord Breda goed!

Wil jij paintballen met onbeperkt balletjes en gas? Je hoeft niet bij te betalen.

Paintballen was nog nooit zo eenvoudig! Laat zien hoe goed jij kunt richten. Ren voor je leven of knal iedereen neer. Zorg voor een tactiek en voer deze met je team uit. Tot snel!

Wat zit er bij: 

– Ontvangst
– 3uur lang vermaak
– Onbeperkt paintballetjes
– Onbeperkt CO2
– Onbeperkt Painballs
– Bruikleen paintball wapen
– Bruikleen camouflage pak
– Bruikleen veiligheidsmasker
– Begeleiding instructeurs
– Kleedruimte

Verschillende spelvormen:

– Capture the flag
– Kill the president
– Last man standing

Voorwaarden
Let op! dit spel is gemaakt voor 20 personen en meer omdat het vrij actief is, mocht je toch dit spel met minder mensen willen spelen, dat kan als u bereid bent om het verschil bij te willen betalen. Echter het minimale aantal voor dit spel om het draaibaar te kunnen houden is 15personen.

Extra advies
Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze onbeperkt tafelbarbecue te nemen in hartje Breda. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50eu per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vleessoorten en vis dit is ook inclusief friet, salade, stokbrood, en verschillende sauzen.

Bekijk onze combi-deal aanbiedingen en stel je eigen dag samen.

De prijs 35euro is in combi met arrangement **** . Alleen de losse boeking kost 45euro pp.

Overzicht prijslijst

* Onbeperkt Paintball los 45 euro pp (geschatte tijd 3uur)

** Onbeperkt Paintball in het bos en BBQ op de locatie 70 euro  (geschatte tijd 5uur)

*** Onbeperkt Paintball in het bos en BBQ in het Centrum van Breda. Ideaal voor uw voorbereiding op de stap avond.  Inclusief vervoer heen en terug (Breda / locatie) 72 pp  (geschatte duur 5uur en 30min)

**** Onbeperkt Paintball in het bos met 3 drankjes en BBQ inclusief onbeperkt drank 3 uur in het Centrum van Breda.  Dit is inclusief vervoer heen en terug vanaf de Breda 99.50 pp  Ideaal voor uw voorbereiding op de stap avond (geschatte duur 6.5 uur) *drankjes zijn bier wijn en fris

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 20 Personen

All-in

Avontuurlijk

Idiaal voor groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.