Een dagje varen door de grachten van breda?
Een zakenuitje, een Team uitje of zomaar een gezellige dag met vrienden of vriendinnen het kan allemaal met deze middag rondvaart.

Wat gaan we doen?
U wordt ontvangen door de gastvrouw/-heer.  Als de hele groep compleet is dan begeleiden we jullie naar de boot of bootjes waar jullie aan de schipper worden voorgesteld. Vervolgens gaan jullie 2uur lang gezellig en ontspannen samen een hapje en drankje doen tijdens een rondvaart over de mooie singels van Breda.

De Boot 6 tot 9 personen 

Voor de kleinere groepen hebben wij een Oudhuijzer 620 black edition.
De prijzen zijn inclusief schipper, brandstof en BTW. De rondvaart is altijd een vaste prijs, ongeacht het aantal opvarenden.

De Boot 10 tot 18 personen 

Het drijvende terras is de enige rolstoelvriendelijke rondvaartboot van Breda, voor rolstoelen tot 78cm breed. Houd er dan wel rekening mee dat een rolstoel meer plaats inneemt dan de lounge elementen en we dus geen 18 personen kwijt kunnen.
Deze boot is voorzien van een luxe loungeset en wordt aangedreven door een moderne 4 takt motor, die voldoet aan de hedendaagse eisen. Dus geen hinderlijke diesel walm tijdens de rondvaart.

Boot tot 21 tot 30 personen 

De kajuitboot van 9 meter heeft ruimte voor 30 personen. De boot is hierbij voorzien van een moderne 4 takt buitenboordmotor. Dus geen vieze diesellucht tijdens de rondvaart, de motor is stil en voldoet aan de hedendaagse eisen.

Door de hoge rugleuning en de comfortabele kussens zit iedereen heerlijk tijdens het varen. Ook is er voldoende droge opbergruimte aan boord en in geval van een spatje regen zijn er voldoende paraplu’s aanwezig.

Vaarroute:

Varen over de singels van het bourgondisch Breda blijft keer op keer een schitterende ervaring. Tijdens het rondje door het centrum kom je langs vele bezienswaardigheden en historische gebouwen. Vanuit het gezellige centrum kom je onder andere langs het Spanjaardsgat, het kasteel van Breda, de Koepel en je hebt over bijna het hele rondje zicht op de schitterende kerktoren  Onze Lieve Vrouwekerk. Op de kruising van de Marksingel en de Boeimeersingel vind je de bekende ‘ Rietveld huizen ‘. Van hier uit kan je via de wijk Boeimeer en het Ginneken richting het prachtige Markdal kan.

Wat zit erbij?

– Ontvangst
– Professionele Schipper
– De brandstof
– Een hapje/snacks en 3 drankjes (bier, wijn en fris per persoon)

Extra advies
Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze tafelbarbecue te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50eu per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vleessoorten en vis.
Kijk bij combi deals en stel zelf je eigen dag samen!

  • Wilt u Varen en Lunchen tegelijk dat is ook mogelijk tegen een meerprijs van 7.50pp

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Minimaal 6

2uur activiteit

Beleving Buiten

Rondvaart

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.