Gloednieuw en een ware hit!

Een gevaarlijke gangster (the target) is ontsnapt uit de gevangenis en is op rooftocht. In de stad (of het bos) probeert de gangster zijn slag te slaan en een miljoen bij elkaar te roven. Kan jouw politieteam hem neerschieten voor hij met de buit aan de haal gaat? Achtervolg de dief met de interactieve kaart op jullie mobiele scherm. Maar pas op: hij kan mijnen droppen en stoorzenders plaatsen om jullie te dwarsbomen! Vangen jullie de gangster of is hij jullie te slim af?

The Target is een spannend achtervolgingsspel dat ideaal is voor een bedrijfsuitje of teambuildingsdag.

Wat gaan we doen?

De deelnemers worden opgedeeld in 1 gangster-team en 2 tot 5 politieteams. Iedere groep krijgt een tablet mee met een interactieve kaart van de stad. Hierop zie je de locatie van de politieteams en die van de gangster. Echter wordt de locatie van de gangster maar één keer in de zes minuten doorgegeven, terwijl de gangster elke drie minuten een update krijgt. Daarnaast hebben jullie de beschikking over een afstandsmeter. Deze slaat rood uit als je dicht bij de gangster bent.. dé mogelijkheid om the target neer te schieten. Maar let op: de gangster laat zich natuurlijk niet zomaar vangen. Ook hij heeft een geweer en kan terugschieten.

De gangster wint het spel door genoeg buit te verzamelen. De gangster moet daarom objecten oppikken, met die objecten misdaden plegen, en zo per gepleegde misdaad een beloning te ontvangen totdat dit minimaal een miljoen is. Hij wordt op de hielen gezeten door verschillende politieteams die hem proberen neer te schieten.

De gangster heeft om zich te beschermen een aantal verdedigingsmiddelen. Zo heeft hij de beschikking over 3 mijnen, 2 stoorzenders, een kogelvrij vest en een geweer…

Meerdere keren te spelen!

Mocht de gangster binnen een half uur zijn neergeknald, dan gaan we natuurlijk op zoek naar een nieuwe gangster.. of revenge! Er zijn dus meerdere spellen te doen in dit tijdsbestek.

Voorwaarden 

Te boeken vanaf 10 personen gedurende 3 uur voor 27,50 per persoon. De volledige kosten van dit uitje dienen vooraf voldaan te zijn.

De prijs 27.50 is in combi met een Eten en Drinken arrangement. Los kost deze activiteit 29.50 pp

Overige pluspunten 

De locatie is midden in het centrum van Breda, en gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Na het diner is er direct aansluiting op het nachtleven van Breda. 

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2eu. Dit is verstandig, en handig, indien u het nachtleven ook wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen. 

Extra Advies

Kijk ook op de combi deals voor aantrekkelijke arrangementen. 

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

3uur activiteit

Avontuurlijk, buiten

Echt voor groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.