Willen jullie een onvergetelijke dag?

Willen jullie een onvergetelijke dag vol met echte baby dingen?

Je beste vriend of vriendin verwacht een baby en jij wilt natuurlijk HET leukste dagje plannen. Wij hebben dit pakket specifiek samengesteld voor mensen die een leuke babyshower willen organiseren.

Wat gaan we doen?

Jullie beginnen deze dag met een drankje ter ontvangst. Hierna worden jullie begeleid door de sexy gastvrouw/-heer naar de plek waar jullie eerst een baby flesje gaan pimpen. Daarna beginnen de babyshower games. Jullie gaan verschillende spellen doen zoals ‘pin the baby bottle’, de kennis quiz, luiers verwisselen enzovoort.

Deze activiteit is voor mannen en/of vrouwen
Deze activiteit is voor zowel vrouwen als mannen te boeken. Voor de vrouwen is er een sexy man als gastheer en voor de mannen is er een sexy dame. Dit kan uiteraard ook andersom.

Hoelang duurt de activiteit?

Deze activiteit duurt 2 uur. Zorg dat je 15 minuten van tevoren aanwezig bent, zodat we kunnen beginnen op de afgesproken tijd.

De Locatie 

Deze locatie bevindt zich in het centrum van Breda. Het is een horecagelegenheid, dus u kunt hier drankjes en hapjes bestellen.

*Als jullie de activiteit liever op een andere locatie doen, dan kan dat ook. De persoon in kwestie komt dan met zijn/haar spullen uw kant op. Hier zit een meerprijs aan van eenmalig 50 Euro.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de Slingerweg en er zijn diverse parkeergarages tegen betaling op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Prijs
– 27,50 euro per persoon (Combi-deal prijs)
– 35,00 euro per persoon (Losse workshop)

Voorwaarden
Het spel is te boeken vanaf 10 personen.
Wanneer je het spel met minder personen wilt boeken, dan zit er een meerprijs per persoon aan verbonden.

Combi-deal Tip
Wanneer je je activiteit combineert met eten en/of drinken, dan krijg je korting op het hele pakket. Zo kan je, bij ons, je hele dag voordeliger boeken.

Kijk bij de Combi Deals en stel je eigen dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

2 uur activiteit

Beleving Binnen

Ideaal voor Groepen

Anderen bekeken ook

Workshop Pimp my Tarzan

4/5 (1)
€35,-
p.p.

Workshop Kutcakes maken

4/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Onbeperkt Tafel BBQ’en

4.5/5 (2)
€24.50,-
p.p.