Willen jullie een onvergetelijke dag?

Willen jullie een onvergetelijke dag vol met echte Baby dingen?

Je beste vriend of vriendin verwacht een baby en jij wilt natuurlijk HET leukste dagje plannen. Wij hebben dit pakket specifiek samengesteld voor mensen die een leuke baby shower willen organiseren.

Wat gaan we doen?

Jullie beginnen deze dag met een drankje ter ontvangst. Hierna worden jullie begeleid door de sexy gastvrouw/-heer naar de plek waar jullie eerst een baby flesje gaan pimpen. Daarna beginnen de baby shower games. Jullie gaan verschillende spellen doen zoals ‘pin the baby bottle’, de kennis quiz, luiers verwisselen enzovoort.

Deze activiteit is voor mannen en/of vrouwen
Deze activiteit is voor zowel vrouwen als mannen te boeken. Voor de vrouwen is er een sexy man als gastheer en voor de mannen is er een sexy dame. Dit kan uiteraard ook andersom.

Hoelang duurt de activiteit?

Deze activiteit duurt 2 uur. Zorg dat je 15 minuten van te voren aanwezig bent, zodat we kunnen beginnen op de afgesproken tijd.

De Locatie 

Deze locatie bevind zich in het centrum van Breda. Het is een horeca gelegenheid, dus u kunt hier drankjes en hapjes bestellen.

*Als jullie de activiteit liever op een andere locatie doen, dan kan dat ook. De persoon in kwestie komt dan met zijn/haar spullen uw kant op. Hier zit een meerprijs aan van eenmalig 50 Euro.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de Slingerweg en er zijn diverse parkeergarages tegen betaling op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Voorwaarden
De prijs van 35 euro is een losse activiteit. Als je deze activiteit boekt als onderdeel van een combi-deal, dan zit er nog extra korting op het totaalpakket!

Extra advies

Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze Onbeperkt Tafel-BBQ te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten.

Kijk bij de Combi Deals naar de mogelijkheden voor extra kortingen en stel zelf uw eigen onvergetelijke dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

2 uur activiteit

Beleving Binnen

Ideaal voor Groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.