De tafel BBQ is altijd ter beschikking of het nu weer of geen weer is; tafel bbq kan altijd! Van 2 tot en met 120 personen. De tafel BBQ kent geen beperkingen. Onbeperkt is onbeperkt gedurende 2 uur. Vlees, vis of vega het kan allemaal…

Wat zit erbij?

  • Vooraf en tijdens wordt er stokbrood met kruidenboter geserveerd
  • 4 soorten vlees: huis gemarineerde kipsaté, koppenhaas, spare ribs en kipfilet
  • 1 soort vis: verse Noorse zalm
  • Sauzen: knoflook, ketchup, mayonaise

Bij de BBQ wordt er ook salade en frites geserveerd. U kunt alles geheel onbeperkt bijbestellen voor maar 24,50eu per persoon.

Voorwaarden 

De huisregels van de locatie blijven ten alle tijden van kracht. Gezelschappen boven de 25 personen dienen 1 dag voor aanvang de kosten van de tafel barbecue voldaan te hebben.

Extra advies

Bent u met een grote groep? Neem dan het drankarrangement voor 7,50eu per persoon per uur. Gedurende 3 uur kunt u onbeperkt gebruik maken van het assortiment van tapbier, huiswijn en frisdranken 9uitgezonderd Red-Bull)!

Overige pluspunten 

De locatie is midden in het centrum van Breda, en gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Na het diner is er direct aansluiting op het nachtleven van Breda. 

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe (tegen een meerprijs van 2eu.) Dit is verstandig en handig, indien u het nachtleven ook wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen. 

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 4 personen

2uur activiteit

Binnen Eten

Idiaal voor grote groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.