Altijd al als professioneel barkeeper/keepster willen werken…..? Grijp dan nu je kans! Krijg 1,5uur lang een workshop over ingrediënten shaken en vooral het proeven van smaken hoort hierbij. Je krijgt uitleg over verschillende cocktails zodat je alle details kent voor de perfecte cocktail.

Wat gaan we doen?

U wordt ontvangen door de gastvrouw/-heer na een korte introductie gaat u aan de slag om je eigen cocktail te maken. Ieder persoon heeft zijn eigen glaswerk, lepels, fruit en drank om zelfstandig te kunnen werken. Bij deze workshop hoort zowel een stukje theorie als praktijk examen. Het examen krijg je op het einde van de workshop. Ook word je beoordeeld of je foutloos een cocktail hebt kunnen maken. Als alles goed verloopt, dan krijg je een certificaat uitgereikt dat je voor de workshop bent geslaagd!

Wat zit erbij?

– Materiaal om cocktails te maken
– Ontvangst
– Professionele cocktail schenker
– Het proeven van je eigen gemaakte cocktails

Voorwaarden

De prijs van 22.50 is in de combi-deal, een losse workshop boeken kost 27.50pp

Let op! Omdat er alcohol geschonken en geproefd gaat worden, dient iedere deelnemer boven de 18 jaar te zijn. Bij twijfel kan er naar een legitimatiebewijs gevraagd worden. Indien er geen geldig legitimatiebewijs getoond kan worden bij twijfel, dan kan de betreffende deelnemer niet deelnemen! Zorg er dus voor dat iedereen zijn/haar legitimatiebewijs bij zich heeft om teleurstellingen te voorkomen.

Extra advies

Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze tafelbarbecue te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50eu per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vleessoorten en vis.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 8Personen

2uur workshop

Beleving Binnen

Echt voor vrouwen

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.