Altijd al als professioneel cocktails willen leren mixen?

Grijp dan nu je kans! Krijg 1,5 uur lang een workshop over ingrediënten shaken. Het proeven van smaken hoort hier natuurlijk ook bij! Jullie krijgen uitleg over verschillende cocktails, zodat je alle details kent voor de perfecte cocktail.

Wat gaan we doen?

Jullie worden ontvangen door de gastvrouw/-heer en na een korte introductie gaat u aan de slag om je eigen cocktail te maken. Iedereen wordt voorzien van zijn eigen glaswerk, lepels, fruit en drank om zelfstandig te kunnen werken. Bij deze workshop hoort zowel een stukje theorie als praktijk examen. Het examen krijg je op het einde van de workshop. Jullie worden ook beoordeeld of je foutloos een cocktail kunt maken. Als alles goed verloopt, dan krijgen jullie een certificaat uitgereikt dat je voor de workshop bent geslaagd!

Wat zit erbij?

– Materiaal om cocktails te maken
– Ontvangst
– Professionele cocktail schenker
– Het proeven van je eigen gemaakte cocktails

Voorwaarden

De prijs van de workshop is 22.50 euro in de combi-deal. Een losse workshop boeken kost 27.50 p.p.

Let op! Omdat er alcohol geschonken en geproefd gaat worden, dient iedere deelnemer boven de 18 jaar te zijn. Bij twijfel kan er naar een legitimatiebewijs gevraagd worden. Als er geen geldig legitimatiebewijs getoond kan worden bij twijfel, dan kan de betreffende deelnemer niet deelnemen! Zorg er dus voor dat iedereen zijn/haar legitimatiebewijs bij zich heeft om teleurstellingen te voorkomen.

Extra advies

Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze tafelbarbecue te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 8 Personen

2 uur workshop

Beleving Binnen

Echt voor vrouwen

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.