Wat houdt het in?

Het Erotisch Diner, de ondeugende superhunk met sixpack, die bloedmooie dame in dat pikante lingeriesetje. Wie zou er niet eens een beschuitje mee willen eten?

Tijdens het eten gaan we verder dan een beschuitje!  Je wordt gekieteld met een complete maaltijd geserveerd door onze sexy playboy of playbunny – inclusief een spannend welkomstdrankje. Het diner bestaat uit een Tafel BBQ met een toepasselijk dessert…… Erg leuk voor vrijgezellenavondjes!

Je stoutste fantasie wordt werkelijkheid tijdens het Erotisch Dineren.

Wat gaan we doen?

Bij binnenkomst worden jullie ontvangen door een playboy of playbunny (keuze kunt u aangeven bij het reserveren). Hij/zij is geheel exclusief voor jullie aanwezig, en volledig in stijl gekleed. Tijdens dit 3 uur durende arrangement staat hij/zij voor jullie klaar met een spannend drankje van het huis. Vervolgens worden jullie naar jullie tafel gebracht waar het diner zal plaatsvinden. De playboy of bunny zal jullie op verschillende manieren vermaken/entertainen. Ook worden alle bestellingen van drankjes en eten door hem/haar verzorgd.

Onze ervaring wijst uit dat met name grotere groepen de tafel BBQ prettiger vinden, omdat het gevoel van uitgebreider tafelen meer aanwezig is. Bij deze keuze zijn er 4 soorten vlees, 1 soort vis, stokbrood, friet, salade en sausjes onbeperkt aanwezig. Er is geen voorgerecht bij deze keuze, maar wel een gepast nagerecht.

Wat zit er bij?

– Onbeperkt Tafel BBQ (2 uur)
– Uw eigen bediening in passend thema gekleed gedurende 3 uur
– Welkomstdrankje bij binnenkomst
– Vermaak voor, tijdens en na het arrangement.

Voorwaarden

De huisregels van de locatie blijven ten alle tijden van kracht. De playboy/-bunny geeft zelf aan waar de grenzen liggen en deze dienen uiteraard dan ook gerespecteerd te worden. Indien er grenzen overschreden worden, kan het besluit genomen worden om het erotische diner te stoppen. Houdt het voor iedereen gezellig, dan zorgt hij of zij voor de rest…

De kosten van het diner zijn 55 euro per persoon en het is vanaf 10 personen te boeken.

Bij aanvang van het diner dienen de kosten van het diner voldaan te zijn. Alleen de kosten van de drankjes worden achteraf berekend (mits geen drank afkoop).

Afhankelijk van de groepsgrootte kan er gevraagd worden eerder een gedeeltelijke aanbetaling te doen. Dit gaat uiteraard allemaal in overleg.

Tegen een meerprijs kunt u eventueel ook onbeperkt drank, eten en/of een striptease act bijboeken tijdens of rondom de activiteit.

Overige pluspunten

De locatie is midden in het centrum van Breda, en gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Na het diner is er direct aansluiting op het nachtleven van Breda.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2 euro. Dit is vooral handig, als u het nachtleven na het diner wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Extra Advies

U kunt een stiptease act bijboeken voor na het diner, zodat er na het eten een extra climax volgt. De kosten hiervoor zijn 10 euro per persoon en de act duurt ca. 15min.

Kijk ook op de Combi Deals voor aantrekkelijke arrangementen.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

3 uur met eten

Actief Binnen

Vrijgezellengroepen

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.