50 Tinten Grijs Stadsspel
Even helemaal los! Kruip in de huid van de hoofdpersoon Anastasia Steele en laat jouw kinky kant zien! Duik met je vriendinnen of collega’s het Centrum in en beleef een hilarische en te gekke dag!

Wat gaan we doen?
We beginnen rustig. Jullie worden ontvangen door de gastvrouw/ heer op locatie waar jullie alvast een drankje kunnen bestellen om in de mood te komen.

Na de introductie gaan jullie aan de slag. Jullie gaan 2 of meerdere teams maken om tegen elkaar te strijden en nadat jullie het contract ondertekend hebben (leuk contract met een knipoog), gaan jullie het lot tegemoet.

Er zullen verschillende erotisch spelelementen en quizvragen voorbij komen om jullie flink op de proef te stellen. Wie heeft het meeste lef? Verleg je grenzen en voel je vrij om elke willekeurige man te betrekken in jullie spel.

Wat kan je verwachten van de opdrachten? Schrijf bijvoorbeeld een spannend gedicht voor iemand en draag hem voor. Ruil een pen totdat je een vibrator hebt of verras een omstander met een lapdance! Ook zullen jullie gebruik moeten maken van je charmes om telefoonnummers en drankjes te bemachtigen. Hoe meer, hoe beter!

Om de winnaar te bepalen, wordt er om bewijsmateriaal gevraagd. Deze sturen jullie door naar de Presentator of Presentatrice die dit bewijs weer op een later tijdstip weer naar voren gaat brengen. Op het einde worden alle teams beoordeeld en het team met de meeste punten wordt bekroond tot winnaar.

Wat zit erbij?
– Ontvangst
– Gastvrouw/-heer
– Benodigd materiaal
– Locatie

Wat heb je nodig?
– Elk team heeft een telefoon nodig met WhatsApp.
– Een hoop gezelligheid en goede zin

Voorwaarden
De prijs van het spel is 27.50 euro in de combi-deal, maar een losse workshop boeken kost 37.50 euro p.p.

Voor 10 tot 20 personen = 2 uur durende activiteit.
Voor 20 personen en meer = 3 uur durende activiteit.

Extra advies
Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze tafelbarbecue erbij te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten.

Voor dit spel is misschien het erotisch dineren wel erg toepasselijk met jullie eigen playboy of bunny die jullie gedurende 3 uur zal bedienen.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

2 tot 3 uur activiteit

Actief Buiten

Ideaal voor Groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.