Wat houdt het in?

Het Erotisch Diner, de ondeugende superhunk met sixpack, die bloedmooie dame in dat pikante lingeriesetje. Wie zou er niet eens een beschuitje mee willen eten?

Tijdens het eten gaan we verder dan een beschuitje!  Je wordt gekieteld met een complete maaltijd geserveerd door onze sexy playboy of playbunny – inclusief een spannend welkomstdrankje. Het diner bestaat uit een 3-Gangen Tapas eten met een toepasselijk dessert… Erg leuk voor vrijgezellenavondjes!

Je stoutste fantasie wordt werkelijkheid tijdens het Erotisch Dineren.

Wat gaan we doen?

Bij binnenkomst worden jullie ontvangen door een playboy of playbunny (keuze kunt u aangeven bij het reserveren). Hij/zij is geheel exclusief voor jullie aanwezig, en volledig in stijl gekleed. Tijdens dit 3 uur durende arrangement staat hij/zij voor jullie klaar met een spannend drankje van het huis. Vervolgens worden jullie naar jullie tafel gebracht waar het diner zal plaatsvinden. De playboy of bunny zal jullie op verschillende manieren vermaken/entertainen. Ook worden alle bestellingen van drankjes en eten door hem/haar verzorgd.

Onze ervaring wijst uit dat met name grotere groepen 3-Gangen Tapas eten prettiger vinden, omdat het gevoel van uitgebreider tafelen meer aanwezig is. Bij deze keuze zijn er 12 diverse tapas aanwezig van vlees, vis, Vega, Stokbrood, friet, salade en sausjes aanwezig. en een wel gepast nagerecht.

Wat zit er bij?

– 12 Gerechten Tapas in 3-Gangen ( ongeveer 2 uur)
– Uw eigen privé bediening in passend thema gekleed gedurende 3 uur
– Vermaak voor, tijdens en na het arrangement.

Prijs
– 60,00 euro per persoon (Erotische 3-Gangen menu)
– 80,00 euro per persoon (Erotische 3-Gangen menu met striptease act

De striptease act vindt plaats na het diner en duurt ongeveer 15 a 20 minuten.

 

Voorwaarden
Het uitje is te boeken vanaf 10 personen.
Wanneer je het spel met minder personen wilt boeken, dan zit er een meerprijs per persoon aan verbonden.

De huisregels van de locatie blijven ten alle tijden van kracht. De playboy/-bunny geeft zelf aan waar de grenzen liggen en deze dienen uiteraard dan ook gerespecteerd te worden. Indien er grenzen overschreden worden, kan het besluit genomen worden om het erotische diner te stoppen. Houdt het voor iedereen gezellig, dan zorgt hij of zij voor de rest.

Bij aanvang van het diner dienen de kosten van het diner voldaan te zijn. Alleen de kosten van de drankjes worden achteraf berekend (mits geen drank afkoop).

Let op! Als er alcohol geschonken en geproefd gaat worden, dan dient iedere deelnemer boven de 18 jaar te zijn. Bij twijfel kan er naar een legitimatiebewijs gevraagd worden. Indien er geen geldig legitimatiebewijs getoond wordt, kan deelname geweigerd worden. Zorg er dus voor dat iedereen zijn/haar legitimatiebewijs bij heeft om teleurstellingen te voorkomen!

Combi-deal Tip
Wanneer je je activiteit combineert met eten en/of drinken, dan krijg je korting op het hele pakket. Zo kan je, bij ons, je hele dag voordeliger boeken.

Kijk bij de Combi Deals en stel je eigen dag samen!

Overige pluspunten

De locatie is midden in het centrum van Breda, en gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Bij de Kapitein krijgt u gratis entree, als u blijft eten op vrijdag of zaterdag,
Na het diner is er direct aansluiting op het nachtleven van Breda.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 0 euro. Dit is vooral handig, als u het nachtleven na het diner wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

  • DD slash MM slash JJJJ

Meer informatie!

  • DD slash MM slash JJJJ

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

3 uur met eten

Actief Binnen

Vrijgezellengroepen

Anderen bekeken ook

Workshop Kutcakes maken

3.2/5 (5)
€37.50,-
p.p.

Workshop Pimp my Tarzan

4/5 (1)
€35,-
p.p.

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€25.00,-
p.p.