Lipdub is het maken van een filmpje dat een première voorstelt en erg leuk is om op een bruiloft of evenement te tonen. De Lipdub wordt gerealiseerd in 2 delen; de eerste 90 minuten van het programma ga je aan de slag met de voorbereiding op het filmen. Dit houdt in dat je samen met de regisseur het draaiboek in elkaar zet om het uiteindelijke filmpje op te nemen. Het 2e deel bestaat uit het daadwerkelijke opnemen van het filmpje.

Wat gaan we doen?

Samen met uw groep wordt eerst een scenario uitgewerkt waarbij alle deelnemers een stuk van het gekozen nummer gaan uitbeelden en playbacken. Dit uitbeelden kan op verschillende manieren die voor de opnames worden besproken en getoond aan de hand van voorbeelden.

Het leukste is het om teksten op borden te schrijven, attributen en kleding mee te nemen om de lipdub persoonlijk te maken. In de voorbereiding en afsluiting van de opnames kunnen jullie bij de bar drankjes en hapjes bestellen. Zodat je niets tekort komt aan gezelligheid.

Als het draaiboek klaar is dan is het tijd om te gaan filmen, alle attributen, borden, pruiken, en schmink kan dan worden ingezet om de lipdub te gaan filmen.

In het 2e deel wordt de lipdub in één keer opgenomen met een camera. De regisseur geeft aanwijzingen en draait de begeleidende muziek zodat het eindresultaat een bijzondere videoclip is die precies vertelt wat u wilt. U kiest zelf het nummer uit dat u gaat opnemen. Het leukste is natuurlijk om, een voor de groep “ betekenisvolle” nummer te nemen. Na het opnemen gaat u samen het geweldige resultaat bekijken.

Wat zit er bij?

  •  Locatie & ontvangst met een welkomstdrankje
  •  Instructeurs (een regisseur en een cameraman)
  •  Vermaak tijdens en rond het arrangement
  •  Filmpje na afloop

Voorwaarden

Het bedrag is 37.50euro per persoon en is vanaf 10personen te boeken.

Bij aanvang van de lipdub dienen de kosten volledig voldaan te zijn. Alleen de kosten van de drankjes worden achteraf berekend. 

Afhankelijk van de groepsgrootte kan er gevraagd worden eerder een aanbetaling te doen, dan de kosten te voldoen op de dag zelf voor aanvang van het diner. Dit gaat uiteraard allemaal in overleg. 

Overige pluspunten

De locatie is midden in het centrum van Breda, en gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Na het diner is er direct aansluiting op het nachtleven van Breda. 

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2eu. Dit is verstandig, en handig, indien u het nachtleven ook wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen 

Meerdere opties of mogelijkheden:

Tegen een meerprijs kunt u eventueel ook onbeperkt drank en/of eten bijboeken tijdens of rondom de activiteit.

Eigen locatie neem telefonische of per email contact met ons op voor de mogelijkheden

Extra Advies

Kijk ook op de combi deals voor aantrekkelijke arrangementen.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

3uur activiteit

Mooi weer Binnen slecht weer Buiten

Echt voor groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.