Lipdub is het maken van een muziek video op een vooraf gekozen liedje en is erg leuk om op bruiloften of evenementen te vertonen. De Lipdub wordt gerealiseerd in twee delen; de eerste 90 minuten van het programma ga je aan de slag met de voorbereiding van het filmen. Dit houdt in dat je samen met de regisseur het draaiboek in elkaar zet om het uiteindelijke filmpje op te nemen. Het tweede deel bestaat uit het daadwerkelijke opnemen van het filmpje.

Wat gaan we doen?

Samen met uw groep wordt eerst een scenario uitgewerkt waarbij alle deelnemers een stuk van het gekozen nummer gaan uitbeelden en playbacken. Dit uitbeelden kan op verschillende manieren gedaan worden en bij gebrek aan inspiratie zijn er een paar voorbeelden beschikbaar.

Het beste is om eigen attributen, kleding en schmink mee te nemen om de lipdub persoonlijk te maken voor jullie speciale gelegenheid. In de voorbereiding en afsluiting van de opnames kunnen jullie bij de bar drankjes en hapjes bestellen. Zo komen jullie niets tekort aan gezelligheid.

Als het draaiboek klaar is, is het tijd om te gaan filmen. Alle attributen, borden, pruiken, en schmink kan dan worden ingezet om de lipdub te gaan filmen.

In het 2e deel wordt de lipdub in één keer opgenomen met een camera. De regisseur geeft aanwijzingen en draait de begeleidende muziek zodat het eindresultaat een bijzondere videoclip is die precies vertelt wat u wilt. Jullie kiezen zelf van tevoren het nummer uit dat jullie op gaan nemen. Het leukste is natuurlijk om, een voor de groep “ betekenisvol” nummer te nemen. Na het opnemen gaat u samen het resultaat bekijken.

Wat zit er bij?

– Locatie & ontvangst met een welkomstdrankje
– Instructeurs (een regisseur en een cameraman)
– Vermaak tijdens en rond het arrangement
– Filmpje na afloop

Voorwaarden

De Lipdub is 37.50 euro per persoon en is vanaf 10 personen te boeken.

Bij aanvang van de lipdub dienen de kosten volledig voldaan te zijn. Alleen de kosten van de drankjes worden achteraf berekend.

Afhankelijk van de groepsgrootte kan er gevraagd worden eerder een aanbetaling te doen. Dit gaat uiteraard allemaal in overleg.

Overige pluspunten

De locatie is midden in het centrum van Breda en gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2 euro. Dit is vooral handig, als u na de Lipdub het nachtleven wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Meerdere opties of mogelijkheden

Tegen een meerprijs kunt u eventueel ook onbeperkt drank en/of eten bijboeken tijdens of rondom de activiteit.

Voor het opnemen op een eigen locatie, neem telefonisch of per email contact met ons op voor de mogelijkheden.

Extra Advies

Kijk ook op de Combi Deals voor aantrekkelijke arrangementen.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

3 uur activiteit

Mooi weer binnen, slecht weer buiten

Echt voor groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.