U kunt bij een arrangement of activiteit de drank afkopen, zodat u nooit meer geld kwijt dan u vooraf heeft afgesproken. Zo kunt u zich aan uw budget houden, maar toch onbeperkt drinken.

De prijs van het arrangement
De kosten van het arrangement zijn 7,50 euro per persoon per uur. De minimale duur van het arrangement ‘Onbeperkt drank afkoop’ is 3 uur. Bij uitbreiding van het normale arrangement van 3 uur, zit er korting op.  Hoe meer uur, hoe goedkoper dus. Kijk op de Combi Deals pagina welke combinatie het beste past bij uw dagje uit.

Wat zit erbij?
Deze drank afkoop geldt voor het standaard arrangement van tapbier, huiswijnen en frisdranken (uitgezonderd Red-Bull).

Voorwaarden

‘Onbeperkt Drank Afkoop’ is alleen te boeken in combinatie met activiteiten, een spel of met eten. Bij zaalverhuur kan dit ook bij groepen vanaf 40 personen.

Gezelschappen boven de 25 personen dienen 1 dag voor aanvang de kosten van de reservering te hebben voldaan.

De huisregels van de locatie blijven ten allen tijden van kracht. Wij willen benadrukken dat de bedrijfsleider het arrangement kan beëindigen als de huisregels overtreden worden. Dit arrangement bevat alcoholische dranken, dus er wordt gelet op de veiligheid van uw groep en andere aanwezige gasten.

Let op! Omdat er alcohol geschonken wordt, dient iedere deelnemer boven de 18 jaar te zijn. Bij twijfel kan er naar een legitimatiebewijs gevraagd worden. Als er geen geldig legitimatiebewijs getoond kan worden bij twijfel, dan kan de betreffende persoon niet deelnemen! Zorg er dus voor dat iedereen zijn/haar legitimatiebewijs bij zich heeft om teleurstellingen te voorkomen.

Overige pluspunten
De locatie is midden in het centrum van Breda. De locatie is gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2 euro.

Extra advies

Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze Onbeperkte Tafel-BBQ te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten.

Kijk bij onze Combi Deals voor extra kortingen en stel je eigen dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

Minimaal 3 uur

Alleen met Eten of Zaalhuur

Bier/Wijn/Fris

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.