U kunt bij een arrangement of activiteit/spel de drankjes afkopen zodat u nooit meer geld kwijt bent dan vooraf afgesproken. Of budget wat afgesproken is. Deze drankjes gelden voor het standaard arrangement tap bier, huiswijnen, en frisdranken (uitgezonderd Red-Bull).

Wat zit erbij?
Het standaard arrangement zoals: tap bier, huiswijnen, en frisdranken (uitgezonderd Red-Bull).

Voorwaarden
De huisregels van de locatie blijven ten allen tijden van kracht. Gezelschappen boven de 25 personen dienen 1 dag voor aanvang de kosten van de reservering voldaan te hebben. We willen ook benadrukken ivm afkoop drank waar alcohol mee gemoeid is, dat de ondernemer/bedrijfsleiders het arrangement kunnen beëindigen op moment dat de huisregels overtreden worden.

Alleen in combi met activiteiten, spel of eten, eventueel bij groepen boven de 40personen of gehele zaal verhuur.

Extra advies
Overige pluspunten:
De locatie is midden in het centrum van Breda, en gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Na het diner is er direct aansluiting op het nachtleven van Breda.
Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2eu. Dit is verstandig en handig, indien u het nachtleven ook wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

Minimaal 3 uur

Alleen met Eten of Zaalhuur

Bier Wijn Fris

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.