De Pub-Quiz! Wie kent het niet? Gaan jullie de uitdaging aan?  Bewijs dat jullie slimmer zijn, strijdt tegen elkaar in teams en eindig de discussie voor eens en altijd! Uiteindelijk blijft er 1 winnaar over en wint de trofee, wie van jullie is het slimst?

Wie kent het niet? De uitdaging en het bewijs leveren dat je als team slimmer bent dan alle anderen!

Wat gaan we doen?
In twee uur tijd leggen we je het vuur aan de schenen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van muziek tot politiek en van biologie tot topografie. Gezelligheid staat centraal, wat het een fantastisch uitje maakt voor bedrijfsfeesten, familiedagen of vrijgezellenfeestjes.

Naast de Pub-Quiz doen we ook de Pub-Quiz met Speciaalbier. Hier zit een meerprijs van 5 euro p.p. op. Tijdens de quiz krijg je dan een proeverij van 4 verschillende soorten speciaal bier. 

Wat zit erbij?
– Leuke en uitdagende spelelementen
– Spelmaterialen
– Prijsjes voor de winnaars
– Presentator voor tijdens de quiz

Voorwaarden

De prijs van de quiz is 14.50 euro per persoon in de combi-deal. Een losse workshop boeken kost 19.50 euro p.p. (Bij speciaal bier optie: 19.50 euro p.p in combi-deal, 24.50 euro p.p los)

De huisregels van de locatie blijven ten alle tijden van kracht.

Let op! Omdat er alcohol geschonken gaat worden, dient iedere deelnemer boven de 18 jaar te zijn. Bij twijfel kan er naar een legitimatiebewijs gevraagd worden. Als er geen geldig legitimatiebewijs getoond kan worden, dan kan de betreffende deelnemer niet deelnemen! Zorg er dus voor dat iedereen zijn/haar legitimatiebewijs bij zich heeft om teleurstellingen te voorkomen.

Overige pluspunten
De locatie is in het centrum van Breda en is gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2 euro. Dit is vooral handig, als u na het spel het nachtleven wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Extra Advies

Hebben jullie nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze Onbeperkt Tafel-BBQ te nemen. Je kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten.

Kijk bij Combi Deals naar de mogelijkheden voor extra kortingen en stel zelf jullie onvergetelijke dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


min 6 personen

1 uur activiteit

Spel Binnen

Ideaal voor kleiner gezelschap

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.