De Solex is en blijft een van de gezelligste activiteiten om te doen met je vrienden of collega’s. Lekker smiddags in de buitenlucht een stuk touren met de gemotoriseerde fiets langs de leukste routes die we hebben uitgestippeld.

Bij aanvang staat de Solex al klaar op de locatie, en zal na afloop weer worden opgehaald. Voor aanvang worden de solexen altijd eerst nog even nagekeken door een monteur zodat hij gebruiksklaar is en je gelijk kan beginnen.

Wat gaan we doen?

Gedurende de tour, die ongeveer 3 uur duurt  (inclusief een korte pauze) wordt er eerst een stukje uitleg gegeven op locatie. Daarna wordt er een stukje geoefend en de benodigde spullen overhandigd. Zo ook de route. Daarna kunt u de tocht beginnen. Er is altijd een service bus in de buurt mocht het nodig zijn. Tijdens de tour zult u de mooie kanten van Breda verkennen.  Ook is er een mogelijkheid dat u zelf een route uitstippelt. Deze wens kunt u aangeven bij het maken van uw reservering.

Wat zit erbij?

  • 5min ontvangst en uitleg,
  • Gebruik Solex en inclusief benzine,
  • Benodigde spullen zoals een route kaart,
  • Verzekering van de solex, (niet van de schade die gemaakt wordt aan derden)

Voorwaarden

U dient zelf in het bezit te zijn van een bromfiets certificaat of rijbewijs

De organisator van de reservering dient een kopie rijbewijs of identiteitsbewijs achter te laten en een borg van 200,- euro te voldoen. Deze wordt na afloop weer geretourneerd, mits er normaal met de spullen wordt omgegaan.

Extra advies

Kijk ook op de combi deals voor aantrekkelijke arrangementen zoals een diner. Voor deze activiteit is het ook een tip om een lunch pakket er bij te boeken.

De prijs 36.50  is in combi met een Eten en Drinken arrangement. los kost deze activiteit 42.50 pp

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 8 personen

3uur activiteit

Avontuurlijk, buiten

Echt voor groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.