De Solex is en blijft een van de gezelligste activiteiten om te doen met vrienden of collega’s. Lekker ’s middags in de buitenlucht een stuk toeren met de gemotoriseerde fiets langs de leuke routes die we hebben uitgestippeld.

Bij aanvang staat de Solex al klaar op de locatie en na afloop worden deze weer opgehaald. De Solexen worden altijd nagekeken door een monteur voor elk uitje. Zo weet je zeker dat hij gebruiksklaar is en kan je gelijk beginnen.

 

Wat gaan we doen?
De tour duurt ongeveer 3 uur (inclusief een korte pauze). Eerst wordt er een korte uitleg gegeven op de startlocatie. Daarna wordt er een stukje geoefend en dan worden de benodigde spullen overhandigd (zoals de routekaart). Er is altijd een servicebus in de buurt, mocht het nodig zijn.

Tijdens de tour zult u de mooie kanten van Breda leren kennen. Er is ook de mogelijk om zelf een route uit te stippelen. Deze wens kunt u aangeven bij het maken van uw reservering

Wat zit erbij?
– 5 minuten ontvangst en uitleg
– Gebruik van de Solex inclusief benzine
– Benodigde spullen zoals een routekaart
– Verzekering van de Solex (afgezonderd van schade gemaakt door derden)

Voorwaarden

Vanaf minimaal 8 Personen te boeken.

De prijs van de activiteit is 36.50 euro per persoon in de combi-deal met een eet en drankarrangement. De prijs van de activiteit is 37.50 euro in combinatie met eten.  De activiteit los boeken kost 42.50 euro p.p.

Als u wilt beginnen of eindigen in een andere locatie dan Breda, dan komt daar per locatie een meerprijs van 75 euro bij.  Bijvoorbeeld:

Start Tilburg
Einde Breda
Extra kosten 75 euro

Start Tilburg
Einde Eindhoven
Extra kosten 150 euro

U dient zelf in het bezit te zijn van een bromfiets certificaat of rijbewijs.

De organisator van de reservering dient een kopie rijbewijs of identiteitsbewijs achter te laten en een borg van 25,- euro per solex contant te voldoen voor aanvang bij de persoon die u begeleid van de Solexen. Deze wordt na afloop weer geretourneerd bij de zelfde persoon, mits er normaal met de spullen is omgegaan. niet meer dan 2 schade gevallen zijn voor gevallen per groep. helaas is deze regel noodzakelijk omdat er soms slordig expres of per ongelijk met de spullen word omgegaan.

De huisregels van de locatie blijven ten alle tijden van kracht.

Extra advies

Hebben jullie nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze Onbeperkt Tafel-BBQ te nemen. Je kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten.

Kijk bij Combi Deals naar de mogelijkheden voor extra kortingen en stel zelf jullie onvergetelijke dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 8 personen

3 uur activiteit

Avontuurlijk, buiten

Echt voor groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.