Willen jullie een onvergetelijke dag?  Altijd al een keer een Striptease show willen geven?

Zoals Beyoncé het al zei: “Who run the world? Girls!”
Zijn jullie een vriendinnen groep die altijd in is voor wat nieuws en graag het randje opzoekt? Dit is een middag vol met gezelligheid, eten en drinken.

Deze workshop bestaat uit 2 onderdelen.

In het eerste onderdeel gaan jullie leren strippen en in het tweede onderdeel gaan jullie een quiz doen. In deze twee uur kunnen jullie je lekker laten gaan en wordt het een dag om nooit meer te vergeten.

Wat gaan we doen?

In de gezelligste kroeg in het centrum van Breda, staat een middag vol gelach voor jullie klaar en staan jullie volledig in de spotlight.

Bij de workshop wordt rekening gehouden met het feit dat het voor sommigen eventueel de eerste kennismaking is met striptease. De danslerares loopt stap voor stap alle technieken met jullie door en laat ook ruimte voor de nodige humor. Tijdens de workshop zal de dans docente vertellen over haar ervaring met het striptease vak en ter afsluiting zal zij een demonstratie geven. Over de gehele workshop hangt een relaxte ongedwongen sfeer om je de vrijheid te geven het zo gek te maken als je maar wilt. Bij de workshop komt er geen naaktheid aan te pas, want het strippen wordt met extra lingerie, blouse en jasje over de eigen kleding aan geoefend.

Wat heb je nodig?
– Extra setje lingerie
– Blouse met knoopjes (lange mouwen)
– Jasje, colbertje of een vestje

Wat leer je?
– Striptease van een professional
– Sensuele technieken
– Dansen op het ritme
– Een complete show

 

Voorwaarden
De prijs van 47.50 euro is een losse workshop. Als je de workshop boekt in een combi-deal, dan komt er korting bij op het totaalpakket!

Let op! Omdat er alcohol geschonken en geproefd gaat worden, dient iedere deelnemer boven de 18 jaar te zijn. Bij twijfel kan er naar een legitimatiebewijs gevraagd worden. Als er geen geldig legitimatiebewijs getoond kan worden bij twijfel, dan kan de betreffende deelnemer niet deelnemen! Zorg er dus voor dat iedereen zijn/haar legitimatiebewijs bij zich heeft om teleurstellingen te voorkomen.

Extra advies
Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze Onbeperkt Tafel-BBQ te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten.

Kijk bij de Combi Deals naar mogelijkheden met extra kortingen en stel je eigen onvergetelijke dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 8 personen

2 uur activiteit

Avontuurlijk

Echt voor vrouwen

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.