U kunt bij een arrangement of activiteit de drank afkopen, zodat u nooit meer geld kwijt dan u vooraf heeft afgesproken. Zo kunt u zich aan uw budget houden, maar toch onbeperkt drinken.

De prijs van het arrangement
De kosten van het arrangement zijn 10 euro per persoon per uur. De minimale duur van het arrangement ‘Onbeperkt drank afkoop’ is 3 uur. Bij uitbreiding van het normale arrangement van 3 uur, zit er korting op.  Hoe meer uur, hoe goedkoper dus. Kijk op de Combi Deals pagina welke combinatie het beste past bij uw dagje uit.

Wat zit erbij?
Deze drank afkoop geldt voor het standaard arrangement van tapbier, huiswijnen en frisdranken (uitgezonderd Red-Bull).

Voorwaarden
‘Onbeperkt Drank Afkoop’ is alleen te boeken in combinatie met activiteiten, een spel of met eten vanaf minimaal 10 personen. Bij zaalverhuur kan dit ook bij groepen vanaf 40 personen.

Gezelschappen boven de 25 personen dienen 1 dag voor aanvang de kosten van de reservering te hebben voldaan.

De huisregels van de locatie blijven ten allen tijden van kracht. Wij willen benadrukken dat de bedrijfsleider het arrangement kan beëindigen als de huisregels overtreden worden. Dit arrangement bevat alcoholische dranken, dus er wordt gelet op de veiligheid van uw groep en andere aanwezige gasten.

Let op! Omdat er alcohol geschonken wordt, dient iedere deelnemer boven de 18 jaar te zijn. Bij twijfel kan er naar een legitimatiebewijs gevraagd worden. Als er geen geldig legitimatiebewijs getoond kan worden bij twijfel, dan kan de betreffende persoon niet deelnemen! Zorg er dus voor dat iedereen zijn/haar legitimatiebewijs bij zich heeft om teleurstellingen te voorkomen.

Combi-deal Tip
Wanneer je je activiteit combineert met eten en/of drinken, dan krijg je korting op het hele pakket. Zo kan je, bij ons, je hele dag voordeliger boeken.

Kijk bij de Combi Deals en stel je eigen dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Meer informatie!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

Minimaal 3 uur

Alleen met Eten of Zaalhuur

Bier/Wijn/Fris

Anderen bekeken ook

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€37.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€32.50,-
p.p.

Onbeperkt Tafel BBQ’en

5/5 (1)
€30,-
p.p.