Voor deze workshop kan gekozen worden uit boksen of kickboksen. Dit is typisch een workshop om nader tot elkaar te komen, het is een combinatie van veel plezier maken en lekker actief bezig zijn. Deze workshop is zowel geschikt voor bedrijven (bijvoorbeeld in de vorm van teambuilding) of lekker met een groep vrienden. Het grote verschil tussen boksen en kickboksen is dat we met kickboksen ook nog erbij trappen, voor de rest is de prijs, locatie en opwarming hetzelfde.

Wat gaan we doen tijdens de training Boxen, Kickboxen?
Eerst wordt u ontvangen met de groep door het personeel met een welkomstdrankje, daarna gaan we na de locatie waar de training plaats vind. een kleine 5 min lopen. Op locatie worden jullie voorgesteld aan de instructeur die de training gaat geven waarbij een en ander wordt uitgelegd met betrekking tot de regels om de veiligheid en het plezier te garanderen. Vervolgens gaan we aan de gang en beginnen we met een leuke warming-up op goede muziek en wat basistechnieken om er alvast in te komen. Een kleine pauze volgt, om er daarna vol tegen aan te gaan middels 1 op 1 oefeningen met je partner. Uiteraard vindt alles plaats onder continue begeleiding van de instructeur. Op het einde doen we een korte cooling-down om tot rust te komen zodat we uitgerust een reeks leuke foto’s kunnen maken. Deze foto’s kun je dan met je vrienden delen zodat je kunt laten zien wat je geoefend hebt.

Wat zit er allemaal bij de training ?

  • Professionele trainingslocatie
  • Drankje tijdens ontvangst
  • Professionele instructeur
  • 1 uur lang training, je zult wel in totaal 2 uur uit moeten trekken in verband met de ontvangst tot aan de sluiting
  • Tijd om foto’s te maken
  • Tegen een  kleine meerprijs van 25 euro kan de hele groep gebruik maken van douches
  • U zult weer opgehaald worden en terug gebracht worden op locatie waar u bent begonnen, waar u weer verder kunt met eten en/of drinken als dat onderdeel is van de reservering
  • Lenen van Kick- en/of boks spullen

Let op:
– Neem een handdoek mee, want er wordt hard gewerkt. En vergeet niet comfortabele sportkleding mee te nemen want trainen in je spijkerbroek is niet echt handig.
– Veel zin en enthousiasme om deze fantastische workshop deel te nemen.

Overige pluspunten van de training
De locatie is midden in het centrum van Breda, en gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Na het eten en/of drinken (mocht u deze ook boeken bij ons) is er direct aansluiting op het nachtleven van Breda.
Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2euro per persoon. Dit is verstandig en handig, indien u het nachtleven ook wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.
Ook is er een mogelijkheid om met een kleiner aantal mensen een activiteit te nemen als u bereid bent het verschil bij te betalen.

Voorwaarden
Aanwijzingen van de instructeur tijdens de training dienen opgevolgd te worden in verband met de veiligheid en plezier van alle aanwezigen.

Extra Advies
Kijk op combi-deals om uw activiteit te koppelen aan een diner voor flinke kortingen.
Tegen een meerprijs van 22.50 euro per persoon heeft u gedurende 3 uur onbeperkt eten waarbij tapbier, wijn en frisdranken zijn inbegrepen. Ook dit vinden jullie op de combi-deals.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


min 8 Personen

2uur activiteit

Actief Binnen

Ideaal kleine gezelschap

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.