Deze Workshop zelfverdediging is een activiteit die veel word geboekt door zowel vrouwen als mannen, Het is een praktijk gerichte cursus met hoog fun gehalte. Tijdens deze cursus leer je je grenzen verleggen, omgaan met dreigende situaties, gevaar neutraliseren en jezelf en je omgeving in veiligheid brengen.  Je leert de kracht van de tegenstander ombuigen en deze tegen hem of haar te gebruiken.

Wat gaan we doen tijdens de training zelfverdediging?
1e ronde; Jullie worden ontvangen door het personeel met een welkomst drankje, daarna worden jullie voorgesteld aan de instructeur die de workshop gaat geven. Dan volgt een leuke warming-up op goede muziek en wat basis oefeningen om er alvast in te komen.

kleine pauze

2e ronde; training, je zult nu 1 op 1 verschillende oefeningen uitproberen op je tegenstander onder begeleiding van de instructeur zodat alles goed en gecontroleerd ten uitvoer wordt gebracht.

Op het einde volgt een coolingdown en daarna een reeks leuke foto momenten zodat je aan de thuisblijvers kunt laten zien wat je geoefend en geleerd hebt.

Wat zit er allemaal bij de training ?
– Zaal
– Drankje tijdens de ontvangst
– Professionele instructeur,
– 1 uur training,
– tijd om foto’s te maken,

Let op:
Neem een handdoek mee, want er word gewerkt.
Sportschoenen en sportkleding zijn verplicht.
En een goed humeur is altijd gezellig.

De pluspunten van de training
De locatie is midden in het centrum van Breda en gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Na het diner (als u dit ook boekt bij ons) is er direct aansluiting op het nachtleven van Breda.
Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op de locatie in een bewaakte garderobe tegen een meerprijs van 2 euro. Dit is verstandig en handig indien u het nachtleven ook in wilt duiken of nog andere activiteiten wilt gaan ondernemen.
Ook is er een mogelijkheid om met een kleiner aantal personen een workshop te volgen als u bereid bent het verschil bij te betalen.

Voorwaarden
Aanwijzingen van de instructeur tijdens de training dienen opgevolgd te worden in verband met kneuzingen en/of blessures.

Extra Advies

Kijk op combi-deals om uw activiteit te koppelen aan een lunch of diner met kortingen.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 8 personen

1.5uur workshop

Actief Binnen

Teambuilding

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.