Kidnap the bachelor?

Ja, je leest het goed. Naast het organiseren van gezellige feestjes hebben wij ook contacten in de kidnap business. Verras de vrijgezel op de grote dag met de schrik van zijn/haar leven.

De vrijgezel wordt naar de stad gelokt met een goede smoes, waarna hij/zij ontvoerd wordt voor de vrijgezellen dag.

Wat gaan we doen?
Na een korte briefing met de acteurs en jullie (de medeplichtigen) zullen we de naar de stad gelokte vrijgezel kidnappen en opsluiten in een Russische martelkamer. Gelukkig heeft de vrijgezel goede vrienden die hem/haar komen redden van de ondergang, waarna jullie je dag kunnen gaan beginnen.

Kidnapping the bachelor betekent precies wat het zegt. Het is een geweldige ervaring vol spektakel waar nog lang over nabesproken zal worden. De spanning zal zeker hoog oplopen, maar de kidnap verloopt zonder echte wapens. Tijdens de kidnapping zal er worden ingespeeld op alle zintuigen van de vrijgezel door middel van vernuftige illusies en technieken.

Kidnapping the bachelor is uniek in Nederland en is een beleving die minstens zo memorabel is als een echte kidnapping (zonder de gebruikelijke nadelen).

Wat zit erbij?
– Korte briefing met de acteurs
– Gebruik verkleedkleding, waterpistolen, rookgranaten, confettishooters.
– Ervaren acteurs & instructies voor de medeplichtigen
– Tijd om foto’s/ filmpjes te maken
– Tegen meerprijs van 200 euro stripper of stripster die hem komt verlossen.

Reglement voor veiligheid

Een echte kidnapping van een persoon is natuurlijk bij wet verboden. Vanwege dit kleine juridische puntje en de veiligheid van onze acteurs zijn er een aantal randvoorwaarden opgesteld. Lees deze goed hieronder de algemene voorwaarden.

Kennis
De vrijgezel zal een mysterieus telefoontje ontvangen waar hij een stopwoord krijgt. Ondanks dat het vrijgezel weet wat het woord is, weet hij natuurlijk niet wat er gaat gebeuren.

Stopwoord
Tijdens het telefoongesprek krijgt de vrijgezel een stopwoord. Indien deze uitgesproken wordt door de vrijgezel, zullen alle acteurs direct stoppen met acteren. Alleen op verzoek van de vrijgezel zal de kidnap daarna verder gaan. Wanneer de kidnap vroegtijdig gestopt wordt zal er geen restitutie van het reeds betaalde bedrag plaats vinden.

Gezondheid en fobieën
Tijdens de kidnapping zal gebruik worden gemaakt van stroboscope flitsen/ rookmachines/ oog bedekking en bondage met klittenband. Indien de vrijgezel op enige manier hier last van kan krijgen vanwege bijvoorbeeld epilepsie, dient dit voor de ontvoering duidelijk gemaakt te worden aan de begeleider/acteurs.

Lichamelijk contact
Lichamelijk contact zal alleen met goedkeuring van de vrijgezel plaats vinden aan de handen en/of schouders. Dit is puur om de geblinddoekte vrijgezel veilig te begeleiden naar een andere locatie. Wij willen aan jullie dan ook nadrukkelijk vragen deze regel te accepteren zodat we de ervaring voor de vrijgezel zo prettig mogelijk kunnen houden.

Plezier vs. Angst
Het is absoluut niet de bedoeling om de vrijgezel te traumatiseren. Hier houden wij dan ook ten alle tijden rekening mee. Wanneer wij merken dat de vrijgezel het niet leuk vindt, zullen wij per direct stoppen met acteren.

Marteling
De marteling zoals beschreven in de tekst betreft een audio illusie en special effect technieken die niet echt zijn. Behoud van ledematen is gegarandeerd.

Locatie en route
De Kidnapping speelt zich af in het centrum van Breda.

Kleding
Speciale kleding is niet vereist. Bij het dragen van een bivakmuts ben je verplicht om een boa om te doen in combinatie met een waterpistool. Dit om te voorkomen dat de politie gebeld wordt door passanten

Prijs

De prijs van de kidnapping is 275 euro per groep.

Voorwaarden
De kidnapping is te boeken vanaf 5 personen tot en met 10 personen.

Let op! De vrijgezel die ‘gekidnapt’ wordt, dient 18 jaar of ouder te zijn.

De kidnapping is te boeken tot 7 uur ’s avonds.

Extra advies
Mocht je de vrijgezel willen verrassen met een sexy redder, dan kunnen jullie natuurlijk een stripster of stripper boeken voor 200 euro (in politie kostuum).

Combi-deal Tip
Wanneer je je activiteit combineert met eten en/of drinken, dan krijg je korting op het hele pakket. Zo kan je, bij ons, je hele dag voordeliger boeken.

Kijk bij de Combi Deals en stel je eigen dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


5 - 10 personen

1.5 uur Briefing + Kidnapping

Binnen en Buiten

Avontuurlijk

Anderen bekeken ook

Bachelor Games m/v

5/5 (1)
€32.50,-
p.p.

Spel Pain-Game

4.5/5 (2)
€22.50,-
p.p.

Onbeperkt Tafel BBQ’en

4.5/5 (2)
€24.50,-
p.p.