Het Spel Pain-Game

Welkom bij the Pain Game van Breda: Hét juiste alternatief en meest spannende spelprogramma voor vrijgezellenfeesten of groepsuitjes. Het is bekend van TV.

Wat gaan we doen?

Bij aankomst worden jullie uiteraard vrolijk opgewacht, en niet omdat we jullie gezelschap alleen maar quiz vragen gaan stellen..

Het gezelschap wordt verdeeld in meerdere groepjes en bij elke groep wordt er een captain aangewezen.. wie durft deze verantwoordelijkheid aan? Als captain zijnde ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de score én je team naar de winst te slepen.

Succes komt met pieken en dalen, en van die dalen maken wij optimaal gebruik. Heb je na de vragen ronde de ‘rode pet’ op? Dan is het tijd voor een spannende opdracht!

Wat kun je verwachten van de opdrachten? Behalve het harsen van benen, kleuren van haren en iets met elektrische vliegenmeppers zijn de meeste opdrachten er op gericht om vooral te genieten van leedvermaak.

Er is tussen de opdrachten door natuurlijk ruimte om gezellig een drankje te drinken en weer wat moed bij elkaar te verzamelen.

Durven jullie het aan?

Wat zit erbij?
– Ontvangst
– Materiaal
– Professionele instructeur of instructrice
– Muziek, locatie, alles wordt geregeld.

Voorwaarden

De prijs van de workshop is 22.50 euro per persoon in de combi-deal. Een losse workshop boeken kost 27.50 euro p.p.

De huisregels van de locatie blijven ten alle tijden van kracht.

Extra advies
Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze onbeperkt tafelbarbecue te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten. Dit is ook inclusief friet, salade, stokbrood, en verschillende sauzen.

Bekijk onze combi-deal aanbiedingen en stel je eigen dag samen.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


min 10 Personen

2 uur activiteit

Actief Binnen

Echt voor groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.