Het Spel Pain-Game

Welkom bij the Pain Game van Breda: Hét juiste alternatief en meest spannende spelprogramma voor vrijgezellenfeesten of groepsuitjes. Het is bekend van TV.

Wat gaan we doen?

Jullie gezelschap wordt verdeeld in teams. Elk team gaat de gestelde vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Bij drie foute antwoorden moet iemand uit jullie team een spannende uitdaging doen.

Wat kun je ongeveer verwachten van de uitdagingen? Prik zoveel mogelijk wasknijpers in je gezicht, eet een hele hete peper of spray met smurfenspray een smiley op je buik en meer van dit soort geintjes. Kijk even op YouTube voor een paar voorbeelden!

We nemen tussendoor even een kleine pauze voor een drankje en gaan  daarna door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! The Pain Game is geen ‘gevaar voor de volksgezondheid’. Het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Wat zit erbij?
– Ontvangst
– Materiaal
– Professionele instructeur of instructrice
– Muziek, locatie, alles wordt geregeld.

Extra advies
Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze onbeperkt tafelbarbecue te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten. Dit is ook inclusief friet, salade, stokbrood, en verschillende sauzen.

Bekijk onze combi-deal aanbiedingen en stel je eigen dag samen.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


min 10 Personen

1 uur activiteit

Actief Binnen

Echt voor groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (1)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4/5 (2)
€22.50,-
p.p.

Kroegentocht door Breda met Gids

5/5 (1)
€22.50,-
p.p.