De kippetjes worden vers van de polier afgehaald, de 1200gram kippen worden in de speciale kippen grill gehangen waar ze meer dan een uur gegaard worden zodat ze extra sappig en knapperig zijn op moment dat ze op het bord geserveerd worden.

Wat zit erbij?
De halve kippetjes worden geserveerd met friet en salade.

Voorwaarden
De huisregels van de locatie blijven ten alle tijden van kracht. Gezelschappen boven de 25 personen dienen 1 dag voor aanvang de kosten van de reservering voldaan te hebben.

Extra advies
Bent u met een grote groep? Neem dan het drankarrangement voor 7,50eu per persoon per uur. Gedurende 3 uur kunt u onbeperkt gebruik maken van het assortiment van tapbier, huiswijn en frisdranken!

We willen u er ook op attent maken dat u ook voor het arrangement onbeperkt kip eten kan gaan voor 19 euro 50 kunt u zoveel kippetjes eten zoals u wilt.(gedurende 2 uur)

Overige pluspunten
De locatie is midden in het centrum van Breda, en gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Na het diner is er direct aansluiting op het nachtleven van Breda.
Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2eu. Dit is verstandig, en handig, indien u het nachtleven ook wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


min 8 Personen

2uur Eten

Vers en Veel

Echt voor mannen

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.