Workshop Naaktmodel schilderen

Altijd al als professioneel kunstenaar of kunstenaresse willen werken..? Grijp dan nu je kans! Je krijg 2uur lang de tijd om je ogen de kost te geven en je handen het werk te laten doen om je mooie creaties op het doek te krijgen.

Wat gaan we doen?

U wordt ontvangen door de gastvrouw/-heer na een korte introductie gaat u aan de slag om uw eigen kunstwerk te maken. Ieder persoon heeft zijn eigen spullen om aan de slag te gaan, de dame of heer gaat voor u naakt poseren en onder begeleiding van professioneel kunstenaar gaan we onze creatieve brain aan het werk zetten. Deze hilarische dag zal voor altijd op het witte doek blijven hangen.

Wat zit erbij?

Ontvangst
– Materiaal verf, tekenspullen, doek, ezel, alles wat er nodig is voor deze workshop
– Professionele kunstenaar
– Het werk mag u mee naar huis nemen.

Voorwaarden

De prijs van 40euro is in de combi-deal, een losse workshop boeken kost 47.50pp

Let op! Omdat er alcohol geschonken en geproefd gaat worden, dient iedere deelnemer boven de 18 jaar te zijn. Bij twijfel kan er naar een legitimatiebewijs gevraagd worden. Indien er geen geldig legitimatiebewijs getoond kan worden bij twijfel, dan kan de betreffende deelnemer niet deelnemen! Zorg er dus voor dat iedereen zijn/haar legitimatiebewijs bij zich heeft om teleurstellingen te voorkomen.

Extra advies

Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze tafelbarbecue te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50eu per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vleessoorten en vis.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


10 Personen

2uur

Erotische

Voor vrijgezellen

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.