U wordt bij deze workshop ontvangen met een drankje. Vervolgens maakt u kennis met de verschillende soorten ballonnen die gebruikt worden en leert u de basis van het ballonmodelleren aan de hand van eenvoudige oefeningen.

Wat gaan we doen?

Heeft u de basis onder de knie? Dan leert u de basisvormen te combineren tot verschillende objecten, zoals poedels en diverse bloemen. In het tweede deel van de workshop gaat u aan de slag met uw eigen creativiteit en maakt u, onder professionele begeleiding, eigen creaties.

Aan het einde van de workshop laat de ballonartiest zien welke mogelijkheden de ballonnen hebben na meer ervaring en gevorderde toepassingen. Tevens krijgt u naast deze unieke workshop ook een aandenken mee. Iedere deelnemer ontvangt namelijk een aantal ballonnen, zodat u thuis verder kunt oefenen.

Ballonnen

De ballonnen waarmee de ballonartiest zijn werk doet, zijn niet veel anders dan gewone ballonnen. Door de andere vorm komen echter bijzondere eigenschappen naar voren, die het mogelijk maken allerlei creaties te maken. De verschillende maten en vormen in de ballonnen maken de mogelijkheden eindeloos als de fantasie de vrije loop wordt gelaten.

Wat zit er allemaal bij:

  • – Begeleiding door een ervaren ballonnenartiest
  • – Materialen (en u kunt de ballonen meenemen voor thuis)
  • – Welkomstdrankje bij binnenkomst
  • – Vermaak tijdens en rond het arrangement
  • – Het arrangement duurt in totaal ongeveer 2 uur

 

Voorwaarden

De kosten zijn 22euro per persoon en is vanaf 8 personen te boeken.

Bij aanvang van de workshop dienen de kosten voldaan te zijn. Alleen de kosten van de drankjes worden achteraf berekend.

Afhankelijk van de groepsgrootte kan er gevraagd worden eerder een aanbetaling te doen dan de kosten te voldoen op de dag zelf voor aanvang van het diner. Dit gaat uiteraard allemaal in overleg.

Overige pluspunten

De locatie is midden in het centrum van Breda, en gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Na een eventueel diner is er direct aansluiting op het nachtleven van Breda.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2eu. Dit is verstandig, en handig, indien u het nachtleven ook wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen

Deze workshop is voor zowel kleine kinderen als ouderen goed geschikt en is een ontspannen en rustige workshop om elkaar te helpen en beter te leren kennen. Een echte groepsgerichte workshop.

Voor de creatieve mensen is er genoeg voldoening uit te halen, omdat de mogelijkheden bijna eindeloos zijn. Dit zal onze ballonnenartiest u ook laten zien….

Meerdere opties of mogelijkheden:

Tegen een meerprijs kunt u eventueel ook onbeperkt drank en/of eten bijboeken tijdens of rondom de activiteit.

Eigen locatie? Neem telefonisch of per email contact met ons op voor de mogelijkheden.

Extra Advies

Kijk ook op de combi deals voor aantrekkelijke arrangementen.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 8 personen

2uur activiteit

Actief Binnen

Ideaal kleine gezelschap

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.