Het is een spelprogramma van tv waarbij 2 teams tegen elkaar strijden, en iedereen actief mee kan doen. Ideaal voor de grotere groepen, minimaal aantal deelnemers is dan ook 10personen. Spelonderdelen die gedaan worden zijn onder andere; vragen beantwoorden, meezingen, actief mee doen zoals lichamelijk iets uitbeelden. Degene die de meeste punten heeft verzameld op het einde heeft uiteindelijk gewonnen.

Wat gaan we doen?

U word ontvangen bij binnenkomst door de gastheer of -vrouw. Vervolgens krijgt u eerst uitleg en word de groep in 2 teams verdeeld (mocht u dit vooraf zelf nog niet gedaan hebben). Ondertussen is er genoeg ruimte om drankje of hapjes te bestellen en eventueel andere afspraken te maken. Als alle deelnemers onder verdeeld zijn en op de juiste plek zijn ingedeeld gaan we beginnen.

We gaan beginnen met het zingen van het volkslied uit volle borst. Zodat het van begin af aan gelijk het ijs is gebroken en iedereen mee doet, daarna volgende de vragen rondes en diverse opdrachten die uitgevoerd moeten gaan worden.  Voor elke opdracht worden uiteraard punten verdeeld, die belangrijk zijn om de strijd er goed in te houden tot het einde. Enkele voorbeelden van spel elementen zijn:

Hints: raad een typisch nederlands woord of gezegde
Petje op / Petje af: algemene Nederlandse kennisvragen
Spijkerslaan: in zo min mogelijk slagen de spijkers in het blok slaan
Muziekquiz: vanaf de jaren 70 tot heden…
Breinbrekers; welk team mag zich intelligent noemen
We merken altijd hoe verder in het spel hoe fanatieker de deelnemers worden. Uiteindelijk komen we bij de laatste ronde waar het winnende team de genade klap kan uitdelen om de winst binnen te halen. Dit hele spel met pauze en ontvangst en afronding duurt 3 uur.

Wat zit er bij?

– Ontvangst door gastheer of vrouw
– Alle spullen van het bijpassende thema
– De Presentator / Presentatrice  (2/3uur lang gedurende het spel)
– Vermaak voor, tijdens en na het arrangement.
– Shirts voor de deelnemers.

Voorwaarden

De huisregels van de locatie blijven ten alle tijden van kracht.

De kosten zijn 27.50 euro per persoon en is vanaf 10 personen te boeken. het is een actief spel waar het minimaal aantal deelnemers nodig zijn.

bij 10 tot 20 personen is het 2 uur en bij 20 personen en meer is het 3uur tegen de zelfde prijs per persoon. dit spel is uitermate geschikt voor hele grote groepen denk aan bedrijfsfeestjes 30 of 40 man of zelfs meer

Tegen een meerprijs kunt u eventueel ook onbeperkt drank, en of eten bijboeken tijdens of rondom de activiteit. zie onze combi deals voor extra kortingen.

Overige pluspunten

De locatie is midden in het centrum van Breda, en gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Na het spel en of het dine is er direct aansluiting op het nachtleven van Breda.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2eu. Dit is verstandig, en handig, indien u het nachtleven ook wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Extra Advies

kijk bij combi-deals om uw activiteit te koppelen aan verschillende diner acties of dranken acties om extra kortingen te krijgen. en plan zo je hele dag.

De prijs 25.50 is in combi met een Eten en Drinken arrangement. los kost deze activiteit 27.50 pp

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 personen

2 tot 3uur activiteit

Spel Binnen

Echt voor groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.