Het spelprogramma van TV waarbij twee team tegen elkaar strijden en iedereen lekker actief mee kan doen. Het is ideaal voor grotere groepen en daarom is het minimum aantal deelnemers dan ook 10 personen. De spelonderdelen die hier onder andere bij zitten: vragen beantwoorden, meezingen en dingen lichamelijk uitbeelden. Het team dat de meeste punten verzamelt, wint het spel.

Wat gaan we doen?

Jullie worden bij binnenkomst ontvangen door de gastvrouw/-heer. Eerst krijgen jullie wat extra uitleg en ondertussen kunnen jullie al een drankje of een hapje bestellen. Voor we met het spel kunnen beginnen, wordt de groep in twee teams verdeeld (mochten jullie dit zelf nog niet gedaan hebben). Als de teams gemaakt zijn, kunnen we beginnen met het spel.

Het spel begint met het zingen van het volkslied, zodat het ijs gelijk gebroken is en iedereen mee doet. Daarna volgen de vragen en opdrachten rondes. Voor elke opdracht worden uiteraard punten verdeeld, die belangrijk zijn om de strijd er goed in te houden tot het einde.

Enkele voorbeelden van spelelementen zijn:
– Hints: Raad een typisch Nederlands woord of gezegde
– Petje op/Petje af: Algemene Nederlandse kennisvragen
– Spijker slaan: In zo min mogelijk slagen de spijker het blok inslaan
– Muziekquiz: Vanaf de jaren 70 tot heden
– Breinbrekers: Welk team mag zich intelligent noemen?

We merken altijd dat de deelnemers fanatieker worden richting het einde van het spel. Uiteindelijk komen we bij de laatste ronde waarbij het winnende team de genadeklap uit kan delen of misschien wel verrassend ten onder gaat. Het gehele spel met ontvangst, pauze en afronding duurt 3 uur.

Wat zit er bij?
– Ontvangst door gastheer of vrouw
– Alle spullen van het bijpassende thema
– De Presentator / Presentatrice  (2/3 uur lang gedurende het spel)
– Vermaak voor, tijdens en na het arrangement.

Voorwaarden

De huisregels van de locatie blijven ten alle tijden van kracht.

Het spel los boeken kost 27,50 per persoon en is alleen vanaf 10 personen te boeken. Het is een actief spel met meerdere teams, dus daarom het minimum aantal deelnemers.

Bij 10 tot 20 personen duurt het spel 2 uur. Bij 20 personen of meer duurt het spel 3 uur, maar blijft de prijs hetzelfde bedrag per persoon.  Dit spel is ook geschikt voor grote groepen, zoals bedrijfsfeestjes van 30 personen of meer.

Tegen een meerprijs kunt u er eventueel ook onbeperkt drank en/of eten bijboeken. Kijk bij onze combi-deals voor mogelijkheden met extra kortingen

 

Overige pluspunten

De locatie is in het centrum van Breda en is gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2 euro. Dit is vooral handig, als u na het spel het nachtleven wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Extra Advies

Hebben jullie nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze Onbeperkt Tafel-BBQ te nemen. Je kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten.

Kijk bij Combi Deals naar de mogelijkheden voor extra kortingen en stel zelf jullie onvergetelijke dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 personen

2 tot 3 uur activiteit

Spel Binnen

Ideaal voor Groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (1)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.