Spiksplinternieuw!

Deze nieuwe activiteit is afgeleid van het hilarische TV-programma “Alles mag op…”, waarin de deelnemers verschillende activiteiten moeten verrichten die behoorlijk op je lachspieren werken. Je creativiteit wordt aan alle kanten aangesproken om de opdrachten zo snel mogelijk te volbrengen en het andere team te verslaan. Van het spellen van woorden met je lichaam tot het schreeuwen van woorden naar je medespelers die een koptelefoon op hebben.

‘Alles mag bij ….’ is een activiteit die gespeeld wordt met een grotere groep deelnemers. Het is een uitstekende invulling van de dag voor een bedrijfsuitje of familiedag. Het leuke aan dit spel is dat de naam zich vanzelf aanpast naar de groep die langskomt: zoals ‘Alles mag bij Philips’, ‘Alles mag bij Gloria UC’ of ‘Alles mag bij familie Jansen’. Daarnaast leent de activiteit zich prima voor om op locatie te doen. Wij komen dan bij u op locatie, zetten alles gereed en dan kan het spel beginnen!

Spelonderdelen

Raad de Plaat
De muziek start en de eerste noten worden gespeeld. Hoe snel raad jij het juiste nummer met de juiste artiest? De twee teams moeten het tegen elkaar opnemen in deze muziekronde. Wie het eerste de hit herkent, mag antwoorden. Als je het fout hebt, gaan de punten echter naar de tegenstander.

Fotomime
In deze ronde staat een speler tegenover zijn teamgenoten achter wie een foto te zien is. Hij moet deze uitbeelden. Als zijn teamgenoten raden wat hij uitbeeldt, wisselt de beurt en moet een ander teamlid een foto uitbeelden. Het is de bedoeling zoveel mogelijk foto’s te raden binnen een bepaalde tijdslimiet.

De Dirigent
In deze ronde zit de teamcaptain achter een tafel vol instrumenten. De teamcaptain krijgt te horen welk nummer hij moet dirigeren met een van de instrumenten voor zich. Het is de bedoeling dat de teamcaptain het zo dirigeert dat zijn teamgenoten kunnen raden welk nummer het is.

Letterpakken
Per team worden vier deelnemers in letterpakken gehesen. Zowel op de voor-als op de achterkant van ieder pak staat een letter. Het team krijgt een vraag die ze moeten beantwoorden door met hun letterpakken op de goede volgorde te gaan staan. Dit is een grappig onderdeel van het spel waarbij communicatie belangrijk is en er gegarandeerd gelachen gaat worden.

Daar teken ik voor
Een teamlid  probeert door te tekenen een woord uit te beelden, terwijl zijn team probeert te raden wat het woord is.

Schreeuwlelijk
De leden van een team krijgen koptelefoons met harde muziek op en moeten woorden naar elkaar toe schreeuwen die ze moeten raden door te liplezen.

Finale
In de laatste ronde komt er nog een verrassingsspel om de uiteindelijke winnaar te bepalen. Zal het tot dan toe winnende team de genadeklap uitdelen of zullen ze toch nog onderuit gaan?

Wat zit erbij?
– Materiaal om het spel te kunnen spelen
– Ontvangst
– De Presentator
– 3 uur lang vermaak

Voorwaarden
Let op! dit spel is gemaakt voor 20 personen en meer omdat het vrij actief is. Mocht je dit spel toch met minder mensen willen spelen, dan is dat mogelijk als u bereid bent het verschil bij te betalen. Om het spel draaibaar te houden, kunnen we het echter niet spelen met minder dan 15 personen.

De prijs van het spel is 27.50 euro in combinatie met een Eten en Drinken arrangement die beschikbaar zijn bij de combi-deals.

Buiten de combi-deal kost deze activiteit 37.50 euro p.p.

Extra advies

Hebben jullie nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze Onbeperkt Tafel-BBQ te nemen. Je kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten. Dit is ook inclusief friet, salade, stokbrood en verschillende sauzen.

Kijk bij Combi Deals naar de mogelijkheden voor extra kortingen en stel zelf jullie onvergetelijke dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 20 Personen

3 uur activiteit

Spel Binnen

Ideaal voor Groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.