Splinternieuw!

Deze nieuwe activiteit is afgeleid van het hilarische tv-programma “Alles mag op…” waarin de deelnemers verschillende activiteiten moeten verrichten die behoorlijk op je lachspieren werken. Je creativiteit wordt aan alle kanten aangesproken om de opdrachten zo snel mogelijk te volbrengen om het andere team te verslaan. Van het spellen van een woord door middel van je lichaam in allerlei bochten wringen, tot het schreeuwen van woorden totdat je medespelers doorhebben wat je ze wil vertellen.

Alles mag bij… is een activiteit die gespeeld wordt met een grotere groep deelnemers. Om deze reden is het een uitstekende invulling voor een bedrijfsfeestje, teamuitje of familiedag. Het leuke aan dit concept is dat de naam van het spel zich dan vanzelf aanpast naar bijvoorbeeld “Alles mag bij…Philips” , “Alles mag bij…Gloria UC” of in het geval van een familiedag “Alles mag bij…familie Jansen”. Daarnaast leent deze activiteit zich prima voor om op locatie te doen. Wij komen dan bij u op locatie, zetten alles gereed en het spel kan beginnen!

Spelonderdelen

Raad de Plaat

De muziek start en de eerste noten worden gespeeld. Hoe snel raad jij het juiste nummer met de juiste artiest? De twee teams moeten het tegen elkaar opnemen in deze muziekronde. Wie het eerste de hit herkent, mag antwoorden. Als je het fout hebt, gaan de punten echter naar de tegenstander.

Fotomime

In deze ronde staat een speler tegenover zijn teamgenoten achter wie een foto te zien is. Hij moet deze uitbeelden. Als zijn teamgenoten het uitgebeelde raden, wisselt de beurt en moet een ander teamlid een foto uitbeelden. Het is de bedoeling zoveel mogelijk foto’s te raden binnen een beperkte tijdslimiet.

De Dirigent

In deze ronde zit de teamcaptain achter een tafel vol instrumenten. Nadat hij heeft doorgekregen welk nummer hij moet ‘dirigeren’ met een van de instrumenten voor zich, mogen de deelnemers gaan raden. De bedoeling is dat de teamcaptain het publiek zo probeert te dirigeren dat zijn teamgenoten het nummer herkennen dat gespeeld wordt, zodat ze dit kunnen proberen te raden.

Letterpakken

Per team worden vier deelnemers in letterpakken gehesen. Zowel op de voor- als op de achterkant van ieder pak staat een letter. Het team krijgt een vraag voorgelegd waarna ze het antwoord moeten geven door op de goede volgorde te gaan staan (en de goede kant op te kijken).

Een grappig spel waarbij communicatie belangrijk is, en waar gegarandeerd gelachen wordt.

Daar teken ik voor

Een teamlid moet op een digitaal scherm woorden tekenen die het team moet proberen te raden. De kijker ziet deze tekeningen hierbij ook op zijn/haar scherm, zodat deze ook zelf kan proberen te herkennen wat getekend wordt.

Schreeuwlelijk

De leden van een team krijgen koptelefoons met muziek op en moeten woorden naar elkaar toe schreeuwen die de ze moeten raden aan de hand van de bewegingen van de lippen.

Finale

De muziek start en de eerste noten worden gespeeld. Hoe snel raad jij het juiste nummer met de juiste artiest? De twee teams moeten het tegen elkaar opnemen in deze muziekronde. Wie het eerste de hit herkent, mag antwoorden. Als je het fout hebt, gaan de punten echter naar de tegenstander.

Wat zit erbij?
– Alle materiaal om het spel te kunnen spelen
– Ontvangst
– De Presentator
– 3uur lang vermaak

Voorwaarden
Let op! dit spel is gemaakt voor 20 personen en meer omdat het vrij actief is, mocht je toch dit spel met minder mensen willen spelen, dat kan als u bereid bent om het verschil bij te willen betalen. Echter het minimale aantal voor dit spel om het draaibaar te kunnen houden is 15personen.

Extra advies
Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze onbeperkt tafelbarbecue te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50eu per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vleessoorten en vis dit is ook inclusief friet, salade, stokbrood, en verschillende sauzen.

Bekijk onze combi-deal aanbiedingen en stel je eigen dag samen.

De prijs 25.50 is in combi met een Eten en Drinken arrangement. los kost deze activiteit 27.50 pp

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 20 Personen

3uur activiteit

Spel Binnen

Echt voor groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

High tea hartje Breda Centrum

5/5 (1)
€20,-
p.p.

Workshop voor echte vrouwen

5/5 (1)
€37.50,-
p.p.

Workshop Striptease

5/5 (1)
€47.50,-
p.p.