Spiksplinternieuw!

Deze nieuwe activiteit is afgeleid van het hilarische Tv-programma “Alles mag op…”, waarin de deelnemers verschillende activiteiten moeten verrichten die behoorlijk op je lachspieren werken. Je creativiteit wordt aan alle kanten aangesproken om de opdrachten zo snel mogelijk te volbrengen en het andere team te verslaan. Van het spellen van woorden met je lichaam tot het schreeuwen van woorden naar je medespelers die een koptelefoon op hebben.

‘Alles mag bij …’ is een activiteit die gespeeld wordt met een grotere groep deelnemers. Het is een uitstekende invulling van de dag voor een bedrijfsuitje of familiedag. Het leuke aan dit spel is dat de naam zich vanzelf aanpast naar de groep die langskomt: zoals ‘Alles mag bij Philips’, ‘Alles mag bij Gloria UC’ of ‘Alles mag bij familie Jansen’. Daarnaast leent de activiteit zich prima voor om op locatie te doen. Wij komen dan bij u op locatie, zetten alles gereed en dan kan het spel beginnen!

Spelonderdelen

Raad de Plaat
De muziek start en de eerste noten worden gespeeld. Hoe snel raad jij het juiste nummer met de juiste artiest? De twee teams moeten het tegen elkaar opnemen in deze muziekronde. Wie het eerste de hit herkent, mag antwoorden. Als je het fout hebt, gaan de punten echter naar de tegenstander.

Fotomime
In deze ronde staat een speler tegenover zijn teamgenoten achter wie een foto te zien is. Hij moet deze uitbeelden. Als zijn teamgenoten raden wat hij uitbeeldt, wisselt de beurt en moet een ander teamlid een foto uitbeelden. Het is de bedoeling zoveel mogelijk foto’s te raden binnen een bepaalde tijdslimiet.

De Dirigent
In deze ronde zit de teamcaptain achter een tafel vol instrumenten. De teamcaptain krijgt te horen welk nummer hij moet dirigeren met een van de instrumenten voor zich. Het is de bedoeling dat de teamcaptain het zo dirigeert dat zijn teamgenoten kunnen raden welk nummer het is.

Letterpakken
Per team worden vier deelnemers in letterpakken gehesen. Zowel op de voor-als op de achterkant van ieder pak staat een letter. Het team krijgt een vraag die ze moeten beantwoorden door met hun letterpakken op de goede volgorde te gaan staan. Dit is een grappig onderdeel van het spel waarbij communicatie belangrijk is en er gegarandeerd gelachen gaat worden.

Daar teken ik voor
Een teamlid probeert door te tekenen een woord uit te beelden, terwijl zijn team probeert te raden wat het woord is.

Schreeuwlelijk
De leden van een team krijgen koptelefoons met harde muziek op en moeten woorden naar elkaar toe schreeuwen die ze moeten raden door te liplezen.

Finale
In de laatste ronde komt er nog een verrassingsspel om de uiteindelijke winnaar te bepalen. Zal het tot dan toe winnende team de genadeklap uitdelen of zullen ze toch nog onderuitgaan?

Wat zit erbij?
– Materiaal om het spel te kunnen spelen
– Ontvangst
– De Presentator
– 3 uur lang vermaak

Prijs

  • 27,50 euro per persoon (Combi-deal prijs)
  • 37,50 euro per persoon (Losse workshop)

Voorwaarden
Let op! Dit spel is gemaakt voor 20 personen en meer omdat het vrij actief is. Mocht je dit spel toch met minder mensen willen spelen, dan is dat mogelijk als u bereid bent het verschil bij te betalen. Om het spel draaibaar te houden, kunnen we het echter niet spelen met minder dan 15 personen.

Combi-deal Tip
Wanneer je je activiteit combineert met eten en/of drinken, dan krijg je korting op het hele pakket. Zo kan je, bij ons, je hele dag voordeliger boeken.

Kijk bij de Combi Deals en stel je eigen dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Meer informatie!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 20 Personen

3 uur activiteit

Spel Binnen

Ideaal voor Groepen

Anderen bekeken ook

Spel Ik hou van Holland

4.5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Ranking your Stars

5/5 (1)
€27.50,-
p.p.

Onbeperkt Tafel BBQ’en

5/5 (1)
€30,-
p.p.