Een dagje varen door de grachten van Breda?
Een zakenuitje, een familiedag of zomaar een gezellige dag met vrienden/vriendinnen. Het kan allemaal met deze middag rondvaart.

Wat gaan we doen?
Jullie worden ontvangen door de gastvrouw/-heer.  Als de hele groep compleet is, dan worden jullie begeleid naar de boot of bootjes waar jullie aan de schipper worden voorgesteld. Vervolgens gaan jullie 2 uur lang gezellig samen een hapje en drankje doen tijdens een ontspannende rondvaart over de mooie singels van Breda.

Boot voor 6 tot 9 personen 

Voor de kleinere groepen hebben wij een Oudhuijzer 620 black edition ter beschikking. De prijzen zijn inclusief schipper, brandstof en BTW. De rondvaart is altijd een vaste prijs, ongeacht het aantal opvarenden.

Boot voor 10 tot 18 personen 

Deze boot is voorzien van een luxe loungeset en wordt aangedreven door een moderne 4 takt motor, die voldoet aan de hedendaagse eisen. Dus geen hinderlijke diesel walm tijdens de rondvaart.

Het drijvende terras is de enige rolstoelvriendelijke rondvaartboot van Breda, voor rolstoelen tot 78 cm breed. Houd er dan wel rekening mee dat een rolstoel meer ruimte inneemt dan de lounge elementen en we dus geen 18 personen kwijt kunnen.

Boot voor 21 tot 30 personen 

De kajuit boot van 9 meter heeft ruimte voor 30 personen. De boot is hierbij voorzien van een moderne 4 takt buitenboordmotor. Dus geen vieze diesellucht tijdens de rondvaart. Ee motor is stil en voldoet aan de hedendaagse eisen.

Door de hoge rugleuning en de comfortabele kussens zit iedereen heerlijk tijdens het varen. Ook is er voldoende droge opbergruimte aan boord en in geval van een spatje regen zijn er voldoende paraplu’s aanwezig.

Vaarroute

Varen over de singels van het bourgondische Breda blijft keer op keer een schitterende ervaring. Tijdens het rondje door het centrum kom je langs vele bezienswaardigheden en historische gebouwen. Onderweg zie je onder andere het Spanjaardsgat, het Kasteel van Breda, de Koepel en tijdens de gehele route heb je zicht op de kerktoren van Onze Lieve Vrouwekerk. Op de kruising van de Marksingel en de Boeimeersingel vindt je de bekende ‘Rietveld’ huizen. Van hieruit kan je via de wijk Boeimeer en het Ginneken richting het prachtige Markdal.

Wat zit erbij?
– Ontvangst
– Professionele Schipper
– De brandstof
– Een hapje/snack en 3 drankjes (bier, wijn en fris per persoon)

Extra advies
Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze tafelbarbecue te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten.

Kijk bij Combi Deals en stel zelf uw eigen dag samen!

  • Wilt u Varen en Lunchen tegelijk? Dat is ook mogelijk tegen een meerprijs van 7.50 euro p.p.

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Minimaal 6 personen

2 uur activiteit

Beleving Buiten

Rondvaart

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.