Een dagje varen door de grachten van Breda?
Een zakenuitje, een familiedag of zomaar een gezellige dag met vrienden/vriendinnen. Het kan allemaal met deze middag rondvaart.

Wat gaan we doen?
Jullie worden ontvangen door de gastvrouw/-heer.  Als de hele groep compleet is, dan worden jullie begeleid naar de boot of bootjes waar jullie aan de schipper worden voorgesteld. Vervolgens gaan jullie 2 uur lang gezellig samen een hapje en drankje doen tijdens een ontspannende rondvaart over de mooie singels van Breda.

Bootje varen is voor 6 tot 50 personen te doen op 1 boot 
Omzet er veel variatie zit tussen de boten aanbiedingen en prijzen is moeilijk om prijs per persoon te doen. Als u een aanvraag doet dan krijgt u een passende offerte toegestuurd.
waar aan u moet denken is +/- 1 uur varen 27.50 en 2 uur varen 35euro pp.

Deze prijs zou dit weer anders worden als u een upgrade wilt met een arrangement. Ook als u weer een combinatie met spel wilt zou de prijs weer anders worden. Het beste is een aanvraag te doen je krijgt dan een vrijblijvende offerte van ons.

Vaarroute

Varen over de singels van het bourgondische Breda blijft keer op keer een schitterende ervaring. Tijdens het rondje door het centrum kom je langs vele bezienswaardigheden en historische gebouwen. Onderweg zie je onder andere het Spanjaardsgat, het Kasteel van Breda, de Koepel en tijdens de gehele route heb je zicht op de kerktoren van Onze Lieve Vrouwekerk. Op de kruising van de Marksingel en de Boeimeersingel vind je de bekende ‘Rietveld’ huizen. Van hieruit kan je via de wijk Boeimeer en het Ginneken richting het prachtige Markdal.

Wat zit erbij?
– Ontvangst
– Professionele Schipper
– De brandstof

Bij te boeken extra (2uur varen)
– Borrelen op de boot met hapjes en bier, wijn en fris 27.50
– Lunchen op de boot 22.50
– BBQ op de boot 35.-

(Lunchen op de boot:
Een assortiment van stokbrood, Italiaanse bol, sandwich belegd met ham, kaas, ei, tonijnsalade, kipfilet, salami, eiersalade en kip kerrie salade inclusief appelflap en worstenbroodje. Dit geserveerd met 1 glas melk, jus en water p.p.)

(Borrelen op de boot:
Gevulde tomaat met garnalen, Kaas met ananas, Ham rolletje met asperge, Casinobroodje brie, paling, haring en zalm, Gehaktballetjes.)

(BBQ op de boot:
Kipspies, BBQ-worstje, gemarineerde kipfilet, gemarineerde speklap, hamburger. Het arrangement is maaltijd vullend en inclusief 4 verschillende verse salades, 4 soorten sauzen, stokbrood met kruidenboter en onbeperkt bier, fris en wijn.)

Extra advies
Heeft u nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze tafelbarbecue te nemen. U kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten.

Kijk bij Combi Deals en stel zelf uw eigen dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Minimaal 6 personen

2 uur activiteit

Beleving Buiten

Rondvaart

Anderen bekeken ook

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.