[wpseo_breadcrumb]

Gloednieuw en een ware hit!
Een gevaarlijke gangster (The target) is ontsnapt uit de gevangenis en is op rooftocht!
In de stad (of het bos) probeert de gangster zijn slag te slaan en een miljoen bij elkaar te roven. Kan jouw team hem neerschieten voordat hij met de buit aan de haal gaat?

Achtervolg de dief met de interactieve kaart op jullie mobiele scherm. Maar pas op: Hij kan mijnen droppen en stoorzenders plaatsen om jullie te dwarsbomen! Vangen jullie de gangster of is hij jullie te slim af?

‘The Target’ is een spannend achtervolgingsspel dat ideaal is voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeestjes en teambuilding. Ook vriendengroepen en families, die houden van een goede dosis actie en spanning, zullen van deze activiteit genieten.

Wat gaan we doen?
De deelnemers worden opgedeeld in 1 gangster team en 2 tot 5 politieteams. Iedere groep krijgt een tablet mee met een interactieve kaart van de stad. Hierop zie je de locaties van de politieteams en het gangster team. De locatie van het gangster team wordt maar één keer in de zes minuten doorgegeven, terwijl de gangster elke drie minuten een update krijgt.

Daarnaast hebben jullie beschikking over een afstandsmeter. Deze wordt rood als de gangster dichtbij is… Dé mogelijkheid om je target neer te schieten! Maar let op: de gangster laat zich natuurlijk niet zomaar vangen. Ook hij heeft een geweer en kan dan ook terugschieten.

Terwijl de politieteams winnen als ze de gangster verslaan, wint de gangster het spel door genoeg buit te verzamelen. Zij moeten objecten oppikken en met die objecten ‘misdaden plegen’. Per ‘misdaad’ krijgen zij een beloning. De gangster moet minimaal een miljoen verzamelen om te winnen. De gangster heeft een aantal verdedigingsmiddelen. Zo heeft dit team beschikking over 3 mijnen, 2 stoorzenders, een kogelvrij vest en een geweer.

Meerdere keren te spelen!
Mocht de gangster binnen een half uur zijn verslagen, dan gaan we natuurlijk op zoek naar een nieuwe gangster… of revenge! Er zijn dus meerdere spellen te doen in dit tijdsbestek.

Prijs
– 27,50 euro per persoon (Combi-deal prijs)
– 29,50 euro per persoon (Losse workshop)

Voorwaarden
Het spel is te boeken vanaf 10 personen.
Wanneer je het spel met minder personen wilt boeken, dan zit er een meerprijs per persoon aan verbonden.

De volledige kosten van dit uitje dienen vooraf voldaan te zijn.

Overige pluspunten
De locatie is in het centrum van Breda en is gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2 euro. Dit is vooral handig, als u na het spel het nachtleven wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Combi-deal Tip
Wanneer je je activiteit combineert met eten en/of drinken, dan krijg je korting op het hele pakket. Zo kan je, bij ons, je hele dag voordeliger boeken.

Kijk bij de Combi Deals en stel je eigen dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Meer informatie!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

3 uur activiteit

Avontuurlijk Buiten

Ideaal voor Groepen

Anderen bekeken ook

Spel Pain-Game

4.5/5 (2)
€22.50,-
p.p.

Onbeperkt Tafel BBQ’en

4.5/5 (2)
€24.50,-
p.p.

Solex Rijden All-in

4.5/5 (4)
€37.50,-
p.p.