Gloednieuw en een ware hit!
Een gevaarlijke gangster (the target) is ontsnapt uit de gevangenis en is op rooftocht!
In de stad (of het bos) probeert de gangster zijn slag te slaan en een miljoen bij elkaar te roven. Kan jouw team hem neerschieten voordat hij met de buit aan de haal gaat?

Achtervolg de dief met de interactieve kaart op jullie mobiele scherm. Maar pas op: Hij kan mijnen droppen en stoorzenders plaatsen om jullie te dwarsbomen! Vangen jullie de gangster of is hij jullie te slim af?

‘The Target’ is een spannend achtervolgingsspel dat ideaal is voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeestjes en teambuilding. Ook vriendengroepen en families, die houden van een goede dosis actie en spanning, zullen van deze activiteit genieten.

Wat gaan we doen?
De deelnemers worden opgedeeld in 1 gangster team en 2 tot 5 politieteams. Iedere groep krijgt een tablet mee met een interactieve kaart van de stad. Hierop zie je de locaties van de politieteams en het gangster team. De locatie van het gangster team wordt maar één keer in de zes minuten doorgegeven, terwijl de gangster elke drie minuten een update krijgt.

Daarnaast hebben jullie beschikking over een afstandsmeter. Deze wordt rood als de gangster dichtbij is.. dé mogelijkheid om je target neer te schieten! Maar let op: de gangster laat zich natuurlijk niet zomaar vangen. Ook hij heeft een geweer en kan dan ook terug schieten.

Terwijl de politieteams winnen als ze de gangster verslaan, wint de gangster het spel door genoeg buit te verzamelen. Zij moeten objecten oppikken en met die objecten ‘misdaden plegen’. Per ‘misdaad’ krijgen zij een beloning. De gangster moet minimaal een miljoen verzamelen om te winnen. De gangster heeft een aantal verdedigingsmiddelen. Zo heeft dit team beschikking over 3 mijnen, 2 stoorzenders, een kogelvrij vest en een geweer.

Meerdere keren te spelen!
Mocht de gangster binnen een half uur zijn verslagen, dan gaan we natuurlijk op zoek naar een nieuwe gangster.. of revenge! Er zijn dus meerdere spellen te doen in dit tijdsbestek.

Voorwaarden 

De prijs van het spel is 27.50 euro per persoon in de combi-deal. Een losse workshop boeken kost 29.50 euro p.p.

Dit spel is te boeken vanaf 10 personen en duurt ongeveer 3 uur. De volledige kosten van dit uitje dienen vooraf voldaan te zijn.

 

Overige pluspunten

De locatie is in het centrum van Breda en is gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2 euro. Dit is vooral handig, als u na het spel het nachtleven wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Extra Advies

Hebben jullie nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze Onbeperkt Tafel-BBQ te nemen. Je kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten.

Kijk bij Combi Deals naar de mogelijkheden voor extra kortingen en stel zelf jullie onvergetelijke dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


Vanaf 10 Personen

3 uur activiteit

Avontuurlijk Buiten

Ideaal voor Groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.