Het hilarische spelprogramma van TV  “ranking the stars’ waarbij men tegen elkaar gaat strijden, en iedereen actief mee kan doen. Je leert je vrienden of collega’s beter kennen, want alle geheimen komen op tafel. Ideaal voor groepen en voor teambuilding. Het minimaal aantal deelnemers is dan ook 10 personen. Degene die de meeste punten verzamelt, die wint!

Hoe wordt het gespeeld?

Voor het spel gespeeld kan worden, krijgen jullie een korte lijst met vragen over jezelf en over de andere deelnemers. De ingevulde vragenlijst krijgen wij dan teruggestuurd en wij zullen deze alvast verwerken. De antwoorden zullen voor een unieke spelshow zorgen.

Op de dag zelf worden jullie bij binnenkomst ontvangen door de gastvrouw/-heer. Eerst krijgen jullie wat extra uitleg en ondertussen kunnen jullie al een drankje of een hapje bestellen. Onder leiding van de presentator of presentatrice gaan jullie daarna in teams van 2 à 3 mensen de strijd met elkaar aan.

Voorbeelden van vragen: Wie is de ideale schoonzoon of dochter en wie juist niet? Wie is het meest sportief? En waarom denken jullie dit? De motivatie achter de ranking is natuurlijk ook belangrijk voor de pret!

Wat zit er bij?
– Ontvangst door gastvrouw/-heer
– Alle spullen
– De Presentator/Presentatrice  (2/3 uur lang gedurende het spel)
– Vermaak voor, tijdens en na het arrangement.

Voorwaarden

De huisregels van de locatie blijven ten alle tijden van kracht.

Het spel los boeken kost 35 euro per persoon en het is vanaf 10 personen te boeken. Het is een actief spel met meerdere teams, dus daarom het minimum aantal deelnemers.

Bij 10 tot 20 personen duurt het spel 2 uur. Bij 20 personen of meer duurt het spel 3 uur, maar blijft de prijs hetzelfde bedrag per persoon.  Dit spel is ook geschikt voor grote groepen, zoals bedrijfsfeestjes van 30 personen of meer.

Tegen een meerprijs kunt u er eventueel ook onbeperkt drank en/of eten bijboeken. Kijk bij onze combi-deals voor mogelijkheden met extra kortingen.

Overige pluspunten

De locatie is in het centrum van Breda en is gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2 euro. Dit is vooral handig, als u na het spel het nachtleven wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Extra Advies

Hebben jullie nog geen diner gereserveerd? Overweeg dan eens om onze Onbeperkt Tafel-BBQ te nemen. Je kunt gedurende 2 uur voor 24,50 euro per persoon onbeperkt heerlijk genieten van verschillende vlees- en vissoorten.

Kijk bij Combi Deals naar de mogelijkheden voor extra kortingen en stel zelf jullie onvergetelijke dag samen!

 

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

Meer informatie!

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


vanaf 10 personen

2 tot 3 uur

Binnen

Ideaal voor Groepen

Maak jouw dag compleet in Breda

50 Tinten Grijs Stadsspel

5/5 (2)
€27.50,-
p.p.

Cocktail Workshop

4.5/5 (4)
€22.50,-
p.p.

Strong Spirit Experience

4.5/5 (4)
€27.50,-
p.p.