Het hilarische spelprogramma van TV “ranking the stars’ waarbij men tegen elkaar gaat strijden, en iedereen actief mee kan doen. Je leert je vrienden of collega’s beter kennen, want alle geheimen komen op tafel. Ideaal voor groepen en voor teambuilding. Het minimaal aantal deelnemers is dan ook 10 personen. Degene die de meeste punten verzamelt, die wint!

Hoe wordt het gespeeld?
Voor het spel gespeeld kan worden, is het natuurlijk belangrijk om zo veel mogelijk over je medespelers te weten te komen! Door middel van een speeddate rondje leer je iedereen kennen… Je krijgt allemaal een andere vraag en die moet door middel van het ranking systeem gaan beantwoorden! Wie scoort er het hoogst aan het eind van het spel?

Op de dag zelf worden jullie bij binnenkomst ontvangen door de gastvrouw/-heer. Eerst krijgen jullie wat extra uitleg en ondertussen kunnen jullie al een drankje of een hapje bestellen.

Voorbeelden van vragen: Wie is de ideale schoonzoon of dochter en wie juist niet? Wie is het meest sportief? En waarom denken jullie dit? De motivatie achter de ranking is natuurlijk ook belangrijk voor de pret!

Wat zit erbij?
– Ontvangst door gastvrouw/-heer
– Alle spullen voor het spel
– De Presentator/Presentatrice (2/3 uur lang gedurende het spel)

Prijs

17,50 euro per persoon (Combi-deal prijs)

22,50 euro per persoon (Losse workshop)

Voorwaarden
Het spel is te boeken vanaf 10 personen. Het is een actief spel met meerdere teams, dus daarom het minimumaantal deelnemers. Wanneer je het spel met minder personen wilt boeken, dan zit er een meerprijs per persoon aan verbonden.

Bij 10 tot 20 personen: spelduur van 2 uur.
Bij 20 personen of meer: spelduur van 3 uur.

Overige pluspunten

De locatie is in het centrum van Breda en is gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Indien gewenst kunt u uw spullen achterlaten op locatie in een bewaakte garderobe, tegen een meerprijs van 2 euro. Dit is vooral handig, als u na het spel het nachtleven wilt gaan bezoeken of nog andere activiteiten wilt gaan doen.

Combi-deal Tip
Wanneer je je activiteit combineert met eten en/of drinken, dan krijg je korting op het hele pakket. Zo kan je, bij ons, je hele dag voordeliger boeken.

Kijk bij de Combi Deals en stel je eigen dag samen!

Let's gooooo?

Reserverings aanvraag!

  • DD slash MM slash JJJJ

Meer informatie!

  • DD slash MM slash JJJJ

Wil je het nog goedkoper?
Bekijk onze Combi Deals:)

Maak je eigen deal


vanaf 10 personen

2 tot 3 uur

Binnen

Ideaal voor Groepen

Anderen bekeken ook

Spel Ik hou van Holland

4.5/5 (2)
€17.50,-
p.p.

3-Gangen Tapas voor Groepen in Breda

5/5 (2)
€37.50,-
p.p.

Spel Alles mag bij…

5/5 (1)
€17.50,-
p.p.